Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gita

0

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1577 skatījumi

solarija kremi

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

sveiki, mana pazina solarija izmanto nevis solarija kremu bet pastonejoso kremu + kermena losjonu.efekts redzams bet vai tas nekaite adai? varbut kada var ieteikt labu solarijas kremu, kas dod labu efektu?!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
jebkurš solārijs un jebkurš krēms kaitē ādai, tā ka jautājums jau pēc būtības ir absurds. Tas ir tāpat kā lūgt ieteikt labas cigaretes, jo vot tās, ko pīpē draudzene, kaitējot veselībai... :oDDD

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu gan kokteilītis tavai paziņai! Labāk lai viņa pārtrauc tā lietošanu pirms nav par vēlu! Priekš tam ir domāti speciāli krēmi solārijam. Tie ir dažādi, var izvēlēties sev piemērotāko. Ir tādi, kas pastiprina iedegumu, ir tādi ar kņudinošu efektu utt. Pajautā salonā kādi ir viņu piedāvājumā un kādu būtu labāk izmantot. Ir arī Drogās nopērkami un arī profesionālās kosmētikas veikalos. Jāskatās kāds ir tavs ādas tips un tad jau varēs izvēlēties īsto.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

solārija krēmi prekštam domāti lai solārijs būtu nekaitīgs
protams australian gold un swedwn

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ilgstoša paštonējošā krēma lietošana ievērojami paaugstina risku saslimt ar vēzi, plus, ja tas ir apvienojumā ar solāriju, oi, oi, oi.
Solāriju kremi vispār pievelk UV starus. Tie ir speciāli radīti tam, lai tad, kad guli solārijā , sazieķējusies ar tiem, tie pastiprinātu lampu iedarbību uz tavu ādu, veicinot iedegumu. Vielas tajā arī veicina vienmērīgāku iedegumu.
Otrs moments - sauļojoties solārijā, āda pie tā pierod un īstajā saulē vairs iedegums tik spēcīgi nerodas, jo āda tiek bojāta un tā vairs nespēj pasargāt no UV. Tieši tāpēc rodas solāriju slimības.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.