Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 34

    Atbildes

  • 1 balss
  • 6960 skatījumi

 

Atbildes (34)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elīna Vilaua

+101

 
Manam vīram regulāri metās. Viņam tādā veidā izpaužās saaukstēšanās, ka neslimo, bet izmetās herpes, brīžam arī pa degunu, iekš deguna utt. Ārstē pārsvarā ar "Sposatelj" smērīte tāda, krievu noskaukums man šķiet bija...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

agnese pele

+23

 
Pie ģimenes ārsta aizej un paprasi lai izraksta herpelānu,tās ir tabletes jādzar 3x dienā vai biežāk un tā 5dienu kurss,jādzer kad vīrus ir aktīvs!Es pate dzēru 10dienu kurssu,jo man viņas metās viena pēc otras,un nu jau neatceros kad man pēdējo reizi bij vīruss :)man palīdzēja,ceru ka Tev arī..:)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilvars Plūme

+164

 
"man palidz ACIC smeere,maksaa 2ls........loti laba,aatri paariet " - pievienojos Sanitas viedoklim

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Daina Vanaga

+43

 
No herpes vīrusa patiešām nevar tikt vaļā, tas ir mūžu. Ja ir izsitumi - tie ir jāsmērē ar zeļenku un organisma aizsardzībai ir jādzer C vitamīns, tad jādodas pie ģimenes ārsta un ir 10 dienu kurss ar antibiotikām, kas vīrusu savaldīs. Ja ir vēl ķermeņa sapēc pusē, kur ir herpes, tad ir jādodas ar steigu, jo varētu but skarti nervi. Ja tikai izsitumi, tad jāsmērē zeļenka, jādzer C vitamīns un kaut vai profilakses pēc jāapmeklē ģimenes ārsts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Herpe uzrodas tad kad ir maza imūnsistēma, vai arī kad trūkst vitamīnu....tad prasās palietot arī vitamīnus
Vienreiz mēģināju ar spirtu vai šnabi berzu ar vati to vietu kur jūti kad būs herpe...var palīdzēt, man nepalīdzēja jo jau bija izveidojusies lielāka...
Bet citādāk ar smērītēm, kuras jau ieteica!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

man palidz ACIC smeere,maksaa 2ls........loti laba,aatri paariet

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ilze Bukina

+30

 
no paha viirusa tev draudzinj netikt valjaa nekaaad,tas tev organisminjaa jau ir,vaaja imuunsisteeminja laikam taapat kaa man:D.....ir jau visaadas zaales,kas patieshaam paliidz,bet pa vienu dienu tev taapat taa herpe nepazudiis!:)...jautaa aptiekaa vai gjimenes aarstam ,un vinji noterikti zinaas kaa paliidzeet!:)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Inga Upeniece

+53

 
Mēģināju ar ķiploka palīdzību sākuma stadijā,palīdzēja!!!! vajag ķiploka daiviņu vairākas reizes turēt 10-15 min pie pumpas.nākamā rītā pumpas vairs nebija.tikai vajag nepārcensties,var sausināt ādu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līdz šim nav atklāti ārstnieciski līdzekļi, ar kuru palīdzību varētu profilaktiski (ar vakcināciju) novērst pirmreizēju saslimšanu ar herpes vīrusu. Šodien vēl nav iespējams iznīcināt vīrusus dziļo slāņu nervu šūnās. Tomēr tas nav pamats izmisumam, jo jau šodien mūsu rīcībā ir ārstniecības līdzekļi, ar kuriem var novērst atkārtotus izsitumus vai arī saīsināt slimības gaitu un atveseļošanās fāzi. Ņemot vērā augsto drošības pakāpi un izcilos klīniskos rezultātus, tie ir pieejami aptiekās arī bez ārsta receptes, piemēram, Zovirax, Aciklovir, Virolex smēres. Tomēr pirmo simptomu laikā būtu jākonsultējas ar ārstu, lai nekļūdīgi uzstādītu diagnozi, novērstu sarežģījumus.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Eduards

+6851

 
man arī uz lūpas umetās agrāk ikpalaikam pumpa :D bet tagat kādu laiku tas nav noticis
esmu dzirdējis ka tas herpess rodas no stressa (vai inficēšanās) karoč mēģini neaiztikt lūpas pārāk nesatraukties un i nemaz nedomā ka tev tāds ir (palīdzēs, vismaz man :) nevajadzēs nekādas zāles un tērēt naudu visu var panākt ar gribu :) (p.s neesmu buda :D

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.