Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 34

    Atbildes

  • 1 balss
  • 6970 skatījumi

 

Atbildes (34)

 
« 1 2 3 4
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nav labākā veida, kā tikai ārstēšana ar zobu pastu :) ...
Nedaudz uzsmerē, uz tās apsārtušās vietas, un ātri pāries. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

dace

+205

 
Man arī tāda pati problēma.. no Zovirax palika daudz lielāka aukstumpumpa, bet palīdz Acic... tikko sāku just kņudēšanu tā sasmērēju, tad vai nu vispār neizveidojas vai arī mazāka nekā parasti...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

G. G.

0

 
jaastiprina imuunsisteema! ja imuunsisteema straadaas labi, organisms pats tiks galaa ar to! Herpes viiruss ir 90% cilveeku, bet tiem kam novaajinaata imuusisteema, tas izpauzhas uz aaru. CITROSEPT - bet jaalieto regulaari un vairaakus meeneshus, kameer organisms kopumaa atkopjas. Man paliidzeeja, tiku valjaa! ;))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Imūnās sistēmas modulatori no Vācijas ar piegādi Latvijā.Esiet droši un pasargāti no gripas un vīrusiem bez vakcinēšanās.
Vital Formula99,120kapsulās,120gr.pietiek diviem mēnešiem, vairuma cena-14.12ls
Sastāvs:bambusa asni,ziedkāposts,lucerna,artišoks,brokol is,burkāni,zirņi,fenxels,jūras augi,soja,sarkanais pipars,sīpols,sparģelis,selerija,spiruli na,spināti,aloja vera,ananās,plūmes,paipai,banāns,ābols,m ango auglis,upenes,apelsīns,ķirši,aronija,gra natābols,nātre,zalā tēja,rozmarins,petersils,linsēklas,rīsu sēnalas,jogurta pulveris,Q10
vispār spēcinošs līdzeklis pie jebkuras saslimšanas gadījuma. Aloxis,imūnai sistēmai,saaukstēšanās gadījumos,90kapsulas,46gr. vairuma cena-19.97ls profilaksei pietiek trim mēnešiem.
Sastāvs: vīnogu kauliņu ekstrakts,maitake,shitake,cordiceps,acer ola,Q10,melno upeņu pulveris.
Imunalogic "R"-Imūnai sistēmai pie ļoti smagām saslimšanām,HIV,vēzis,ļoti smagas alerģijas,visa veida hepatīti,alkoholisms.
MELNO ĶIMEŅU EĻĻA vairuma cena 90 kapsulas 11.73ls

pirms 14 gadiem  

500

« 1 2 3 4

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.