Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Santa Freipica

+330

 
1.a Apsēžoties uz dīvāna vai klubkrēsla, sasprindzina vēderpresi un kājas paceļ no grīdas, nedaudz ieliektas ceļos.

1.b Kājas pievelk pie sevis, pēc tam atgriežas sākuma stāvoklī. Vingrojumu izpilda trīs piegājienos pa divdesmit reizēm. Pēc katra piegājiena mazliet var atvilkt elpu (30-40 sekunžu). Šādi tiek nodarbināti vēdera augšējie un apakšējie muskuļi.

2. Apguļas uz grīdas, kājas uzliek uz dīvāna vai krēsla, sasprindzina vēderu, rokas liek aiz galvas, elkoņi izvērsti. Izpilda vēderpresi, ķermeņa augšdaļu ceļot uz augšu, pēc tam atgriežoties sākumstāvoklī. Svarīgi nesasprindzināt kaklu, tāpēc zodam jābūt vērstam uz augšu, nevajag vilkt sevi ar rokām, bet ar vēderu (tāpēc noturiet izvērstus elkoņus). Vingrojumu izpilda divos piegājienos pa 50 reizēm. Vingrojums nodarbina vēdera augšējos muskuļus. Ja gribat nodarbināt arī apakšējos, ar papēžiem var atsperties pret dīvānu.

3.a un b. Sākuma stāvoklis tāds pats kā iepriekšējā vingrojumā, tikai šoreiz, atceļot ķermeņa augšdaļu n

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man ari reiz bija alus vederins un tad atsaku trenet vedera presi un atri vien nometu... uztaisiju vakaros 300x tad nedeljas laika 3-5 kg nometu... :D un prese tagad vel ir normala kaut 4-5 gadus neko neesmu taisijis...

pamegini varbut ari celot kermena augsdalu celt ari kajas reize un griezties - kreiso elkoni pie laba cela likt un otradi ...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Slēpošana_

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tieshaam veelies nomest svaru, ir daudzi veidi ka nomest!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.