Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Maira

-20

 
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 714 skatījumi

Ausu caurduršana

Skaistums un stils » Citi

Lieta tāda, ka man jau ir takā izdurti caurumi ausīs priekš auskariem, bet tas ir darīts pirms vairākiem gadiem, kad biju vēl maziņa un protams neprofesionāli un vairākas reizes jo protams to darīja draudzenes ko tagad nožēloju. Visam tam sekas ir tādas, ka man bija izdurts vienā ausīm par zemu un man izrāva auskaru un pārplēsa ļipiņu kas nesaauga kopā, bet pēc tā visa man atkal neprofesionāli tika izdurts nedaudz augstāk caurums, bet man ir bail nēsāt ka atkal nepārplēšu ļipiņu, un būs vēl neglītāka auss. Un tāpēc es vēlos uzinat, vai man ir iespējams kaut kā to visu ķezu izlabot tā, ka varu pie kosmetaloga izdurt caurums, par kuriem man nebūs jābaidās, ka tie ir par zemu vai vēl nez kādi ?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

jus mierigi varat aiziet pie kosmetloga un vins jums ar pistoli tiesi pa vidu izdurs caurumu pat nesapes un nevAresiet saplest lipiņu

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.