Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2735 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Finanšu piramīdas ir aizliegtas visās valstīs, ieskaitot Latviju. Neviena finanšu piramīda nevar pastāvēt ilgstoši, jo tā jau pēc savas būtības ir lemta bankrotam. Tā, kā jebkuras finanšu piramīdas pamatā ir spēja piesaistīt jaunus biedrus, dalībniekus, utt. un pasaulē ir ierobežots iedzīvotāju skaits, tad pat, ja šīs piramīdas izveidotājiem ir visgodīgākie nodomi, ieguvēji vienmēr paliks tās izveidotāji un apkrāpti būs visi tie, kas būs pievienojušies vēlāk un nebūs atpelnījuši pat savu ieguldīto naudu. Pie tam par šādu piramīdu izveidi draud kriminālatbildība!

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

un tāpat viss notiek ar visu kriminālatbildību

jevriks libeks, pirms 13 gadiem :

baltkrievijā vienreiz bija piramīda

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Noziedzība ir bijusi visos laikos un tā nekad nav pilnībā izskaužama, bet pateicoties tam, ka likums to aizliedz, šo gadījumu skaits ir niecīgs salīdzinājumā ar to, kāds tas būtu, ja nekas to neaizliegtu un par to nepienāktos reāls cietumsods.

jevriks libeks, pirms 13 gadiem :

man labāk patīk vajadzību piramīda. tev laikam nepatīk anarhisti

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Čali, ja Tu saki ka Finanšu piramīdas ir aizliegtas tad Tu nezini šī jēdziena jēgu !

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

WWW.MMM-2011GROUP.INFO ... viss par mmm-2011 un mūsu dzīvi

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

MMM-2011 viss notiek .... jau sen esmu nopelnijis to ko ieguldiju tikai referal bonusos ... tagad varu izņemt arī ar uzviju savu ieguldiju ... un to nedaru jo gaidu vel lielaaku pelnju no sistēmas ... super ko varu citu teict :D

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvis

0

 
Tās nav aizliegtas ar likumu, tātad ir atļautas. Ja finanšu piramīda sākotnēji definē, ka tā tāda ir pēc būtības un saka, ka nesniedz pilnīgi nekādas garantijas, tad šādam veidojumam nevar piekasīties pilnīgi nekādā veidā. Labs piemērs ir MMM2011, kura dalībnieku skaits jau sasniedz 30 000 000 cilvēku. Viss smuki strādā jau 15 mēnešus. Dalībnieki ir jau burtiski visi Tev apkārt. Pievienojies lielai, starptautiskai MMM2011 struktūrai - http://www.income-plan.com/

pirms 12 gadiem  

Sandra SakraShop, pirms 12 gadiem :

viss stradaa un viss notiek mes dziivojam šodiedien

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

MLM Forums

0

 

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Pūpols

+471

 
Kā saka naudaslietas.lv Likumos ir ļoti skaidri noteikts, kas Latvijā drīkst nodarboties ar naudas piesaistīšanu. Taču cilvēki visbiežāk pat nepainteresējas vai konkrētā firma ir kredītiestāde un vai tai ir nepieciešamā licence.

Finanšu piramīda kur nav nekāda produkta, vienīgi saka pievienojies un pelni naudu. Cilvēki tādos iesaistās, tāpēc ka sola pelnīt daudz naudas, un saistīts tikai ar cilvēku piesaisti, lai projekta izveidotāji varētu gūt viss vairāk. Jebkuram sādam pelnīšanas iespējai ir īss mūžs.

Bet tā tas nenotiek ar labu MLM kur ir solīds produkts, tadā cilvēki neviss akli pievienojas, bet gan izmanto doto pakalpojumus, savām biznesa vajadzībām. Dalās ar citiem, kā šis pakalpojums, tam ir aiztaupijis kaudzi naudas utt.

Jebkurš MLM, kuram nav labs produkts ir nolemts neveiksmei, un cilvēki parasti izvēlas tieši šādus un tad staigā apkārt vēstot ar MLM neko nevar nopelnīt.

Pārsvarā cilvēki cenšas piesaistīt cilvēkus reklamēt cik var pelnīt un cik ātri to izdarīt, n

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.