Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 2

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1561 skatījumi

Kā pārdot biznesa ideju Latvijā?

Bizness un finanses » Reklāma un marketings

Vieni biznesa idejas meklē, bet citiem ir ko piedāvāt, tomēr biznesa idejas kā intelektuālais īpašums tikpat kā nav aizsargātas- idejas nevar patentēt, tās vienīgi var ietērpt biznesa plānos. Bet ko darīt radošajiem prātiem, kuru primārais aicinājums ir nevis skaitļot, shēmot un plānot, bet gan ģenerēt un radīt; vai tiem ir kaut nelielas iespējas savas idejas notirgot Latvijā vai pasaulē, un kā to īstenot? Vai šāda prakse pastāv?

Kā zināms, tās ejošākās idejas mēdz būt gaužām vienkāršas, bet (kā nereti mēdz būt) izstāstīji ideju, uzskati, esi to palaidis vējā, esi atklājis viegli nočiepjamu iekāres objektu.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

vispr jau parasti tādas idejas nepārdodas, bet tiek meklēti investori projekta realizācijai... tava ideja un izpildījums, kompanjona finansējums... peļņa un atbildība dalās gandrīz uz pusēm, tev 51%, finansistam 49%... pretējā gadījumā var sanākt kā savulaik Stīvam Džobsam, kuru vienkārši atlaida no darba Apple, kad viņš bija izlaidis no rokām sava lolojuma vadīšanas tiesību kontrolpaketi...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki paldies par rakstu, ļoti saturošs un interesants. Gribētu ka papildinājumu pateikt ka ir ne valsts finanšu institūcija Cityfinances SIA. Ļoti daudziem vidējiem un maziem uzņēmējiem jau palīdzēja. Pietiek kaut ko minēt, sūti pieteikumu un sāc attīstīt biznesu. Vairāk informācijas mājaslapā www.cityfinances.lv

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.