Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3856 skatījumi

Krediits Dziivoklim

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Labdien , man ir jautaajums ! Ta kaa dziivokllu cenas ir kritushas dramatiski , tad es veeleetos iegaadaaties vieno centraa Riigaa. Bet protams man ir tikai dalla summar aptuveni 7000 Eiro, paareejo es veeletos pannemt krediitaa. Straadaaju aarzemees un mana alga ir aptuveni 2150 Eiro menesii no tiem aptuveni 1000 speeju atlikt meenesii . Gribeeju pajautaat Vai man LV dotu krediitu uz dziivokli aptuveni Liidz 35000 Eiro vertiibaa, ja es kaa pirmo iemaxu dotu 7000 Eiro??? Kkiila protams buutu mans jauniegaataatais dzivoklis. Vel veeleejos pajautaat kaa ir ar komunaalajiem ? Ja es nedziivoju tad varu atsleegt ? UN tad piesleegt kad veelos ? Vai man visu laiku jaamaxaa abonent maxas ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Reinis

+880

 
Iespējas aizņemties no ārzemēm ir detalizēti aplūkotas šeit - http://www.atrsaizdevums.lv/kredits-arzemes-stradajosiem Tur ir informācija gan par hipotekārājiem kredītiem, gan par ātrajiem aizdevumiem

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas, kas tev ir vajadzīgs ir parats hipotekārais kredīts, jo visi īpašumi, kas tiek ņemti kredītā jebkurā gadījumā tiek ieķīlāti - http://kredit.lv/pret-kilu/kredits-pret-nekustamo-ipasumu/
Vislētāk ir doties uz banku un mēģināt sarunāt. Liela ticība tam, ka maksāsi viņiem nebūs, līdz ar to, visticamāk, būs vajadzīgs galvotājs, kas saņem ienākumus Latvijā.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Painteresējies Nordea vai DnB, gan jau kredītu dos, gan ne 100%, bet 70-80 varētu būt. Pirms dažiem mēnešiem šīm bankām bija vislabākie noteikumi.
Ja dzīvoklim var individuāli noslēgt apkuri un ir savs skaitītājs, tad ļoti labi. Ja nē, tad tas būs jāmaksā arī tad, ja tur nedzīvo. Par ūdeni pēc skaitītāja (tātad 0), par gāzi var vienoties ar LG, bet Latvenergo var paziņot, cik ilgi tai miteklī nebūs patēriņa - par to laiku nekas nav jāmaksā. Par atkritumiem jājautā atkritumu firmai vai apsaimniekotājam. Par apsaimniekošanu tiešām jārunā ar apsaimniekotāju, bet droši vien jāmaksā būs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

RiMMa LoBrEkTe

+5532

 
Ja tu strādā ārzemēs, tad Tev hipotekāro kredītu iedos, noteikti, bet ir bankas, kas ārzemēs strādājošajiem izsniedz kredītu 70% apmērā no dzīvokļa vērtības'- tā ir Nordea banka.
SEBā dod visus 100%
No komunālajiem tev būs jāmaksā apkure, apsaimniekošanas maksa. Bet par to atsevišķi ir jāvienojas ar apsaimniekotāju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Te ir interesanti padomi, ko vērts izlasīt, pirms tiek pirkts dzīvoklis kredītā - http://bezprocentukrediti.lv/blogs/dzivoklis-noformejot

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Painteresejies pie si cilveka-http://www.draugiem.lv/friend/?fid=489795

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.