Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2883 skatījumi

Kas notiek pēctam, kad kāds parāds nonāk kreditreformā ?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

notiek tas, ka attiecīgā kantora džekiņi centīsies no tevis izspiest ne tikai parāda naudu, bet arī maksimāli iespējamo summu par parāda piedziņu...ko tu savukārt esi tiesīgs nemaksāt, jo parādu piedzīšana ir pakalpojums, ko kredīta piedzinējs pērk ( respektīvi - piedzīšanas izdevumi, tā ir viņa rūpe, neviens tak neliedz kreditoram griezties tiesā "pa tiešo").
Jebkurā gadījumā iesaku parādu maksāt pa tiešo kreditoram, apejot parādu piedzinēju kantori, saglabāt visus maksājumu apliecinošos dokumentus, ja vien parāds netiek cedēts, taču arī tādā gadījumā ir skaidri noteikta procedūra, kas ir jāievēro un viena no šīs procedūras sastāvdaļām paredz, ka par parāda cedēšanu parādnieks tiek informēts.
Principā kaut ko atsavināt, piedzīt, bloķēt kontus, apmeklēt jūs mājās, draudēt ar mantas aprakstīšanu u.tml. un visādi citādi izdarīties parādu piedzinēju kantori nevar, jo jel ko jums atsavināt vai bloķēt var tikai ar tiesas spriedumu un nekā savādāk.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Lelde

+555

 
Nav svarīgi kas notiek... Svarīgi ir rīkoties tā,lai izvairītos no ļaunākajām sekām. Šajā gādījumā vislabākais ko vari darīt, lai uzlabotu situāciju..katru mēnesi, kompānijai kurai esi parādā, ieskaitīt kaut 5 Ls, lai tiesas procesā kompānijai nebūtu iespējas pierādīt, ka tu atteicies no savām saistībām un izvairies no maksājumiem. Ja ieskaitīsi viņiem kontā kaut 1 Ls, būsi vinnētājs šajā lietā! Bet, lai par risinākjumu varētu ko vairāk pateikt - nepieciešams vairāk info.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tad ir jācenšas maksātkārtējie mēneša maksājumi.Ja to darīsi,Kreditreforms pievērs acis,jo redzēs ka cilvēks cenšas maksāt.Tā ka tas nav pasaules gals.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.