Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1343 skatījumi

Kads var pateikt pec kadas formulas bankas aprekina ikmenesa hipo kredita maksaajumu... ?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Pirms 14 gadiem

Piem., ja 5% gadaa panemti 50000 un katrus 6 menesus mainas euribor... kaa notiek peec sesiem meenessiem, kaa apreekiinaat maksajumu?

Rihards Plinta, pirms 14 gadiem

Panemts uz 25 gadiem :)

Rihards Plinta, pirms 14 gadiem

Nu kaads zina formulu vai nee?

Rihards Plinta, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Līgumu sadedzināji veicot pavasara tīrīšanu? :) Bet parasti klientam pašam nekas nav jārēķina, kad pienāk laiks atsūta jauno maksājumu grafiku ar aprēķinātiem procentiem.

pirms 14 gadiem  

Rihards Plinta, pirms 14 gadiem :

Banka grib kaast vecos proccus un speciaali nesuuta maksaajuma grafiku, tipa maksaaa peec vecaa, peec tam tiksim skaidriibaa :(

JanKa, pirms 14 gadiem :

Pacel augšā līgumu, pie terminiem un definīcijām (varbūt arī citur) ir jābūt skaidrojumam, par procentiem: "Tiek aprēķināti reizi sešos mēnešo, kļūst saistoši ar nākamo maksājumu. Procentu likmi nosaka banka, vadoties pēc Eurobir. Pēc procentu likmes noteikšanas banka nosūta jauno maksājumu grafiku."(Aptuveni tā vajadzētu būt.)
Lai kā negribētos vienīgais pareizais veids ir turpināt maksāt pēc iepriekš sastādītā grafika un "risināt konfliktu pārrunu ceļa".

JanKa, pirms 14 gadiem :

Un tad pārrunu laikā dusmīgi bakstīt ar pirkstu līguma punktā, sakot ka banka laikā nepilda savas saistības, bet tu visu izpildi kā pienākas pēc līguma. Pašaprēķinātu procentu maksāšana un cita līguma nerakstīta "pašdarbība" var tikai nākt par ļaunu.
Eh, skarbais kapitālisms.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+202

 
Par šiem procentu aprēķināšanas veidiem vari uzzināt šeit - http://www.hipo.lv/
Informācija gan pieejama tikai par aizdevumiem uzņēmējdarbības attīstībai, taču, ja pareizi atceros, tur bija norādīts, kā tiek aprēķināti šie mainīgie procenti!

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.