Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2276 skatījumi

Sveiki! Man ir problēma tāda, ka uz mana vārda ir paņemti divi telefoni uz kredīta. To izdarīja mans paziņa un maksāt tos viņs netaisās!! Ko

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Pirms 12 gadiem

Sveiki! Man ir problēma tāda, ka uz mana vārda ir paņemti divi telefoni uz kredīta. To izdarīja mans paziņa un maksāt tos viņs netaisās!! Ko man tagad darīt? Vai tik tiešām man ir lemts maksāt svešus kredītus?? Kādas ir manas tiesības šajā gadījumā un kā var risināt šo problēmu??

Elizabete Maluja, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Arnols

+270

 
Hmmm pirmkārt , kā bez tavas atļaujas var paņemt kredītu uz tava vārda?
Tālāk lieta sekojoša ja viņš ir izkrāpis dokumentus no tevis un kaut kā ir ar tavu dokumentu palīdzību paņēmis kredītu , tad vērsies policijā.
Taču ja pati ņēmi šo kredītu tikai balstoties uz goda vārda , nevis ar notāra parakstu , ka viņš tiešām maksās šo rēķinu , tad praktiski nav reāli , kaut ko piedzīt no viņa , ja nu vienīgi labs advokāts (kurš noplēsīs vairāk, kā abi telefonu kopā maksā) vai tieši pretēji kāds paziņa no tumšo aprindu cilvēkiem , kas varētu ar varu atgūt naudu !
Morāle: Vēlies ienaidnieku ? Aizdod draugam !

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja uz kredītlīguma stāv Jūsu pašrocīgi veikts paraksts un kredītkompānijai ir jūsu pases kopija, tad neko izdarīt nevar un tas, kāda cilvēks vietā un kādām vajadzībām jūs iegādājāties telefonu kredītā, nevienu neinteresē. Turpmāk būsiet uzmanīga un draugu un radu vietā, nekādas saistības neuzņemsieties!

Ja nekur parakstījusies neesat, tad dodieties uz kredīta kompāniju ar savu pasi, pieprasiet uzrādīt ar Jums noslēgto kredītlīgumu un pases kopiju, salīdziniet parakstus, apstrīdiet, ja neizdodas panākt līguma atcelšanu, vērsieties tiesā par krāpšanos pret uzņēmumu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tieši tā, maksāsi un neko nepadarīsi! Manam puikam bija tieši tāda pati situācija, labs draugs piedziedāja pilnas ausis, paņēma telefonu, un manējam piedzina telefona vērtību un sarunas. Vispirms 65 ls , tad trīs reizes ar pieaugošu soda summu, puika nelikās zinis, un no kredītreformas viņam pēc pāris gadiem piedzina 350 ls.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis

+100

 
Mutiska vienošanās arī ir līgums, bet to ir grūti pierādīt. Ja vari pierādīt tad jāvēršas tiesā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Krsasts

+11

 
Nē, nē, draugs piekrita paņemt kredītu uz sava vārda, tie abi ir mani (piem, smscredīts), bet es gribu , lai abi ir uz mana, to ir iespējams panākt?

pirms 12 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Kā to var izdarīt? Jo man ir tāda situācija ka mans bijušais draugs bez manas ziņas paņēma vairākus kredītus uz mana vārda (jo viņam bija zināmi mani dati un paroles), naudu viņš neatdod un tagad esmu lielās kredītu problēmās un esmu parādu piedzinēju gūstā... Kā tad lai izdara to, ka tie kredīti ir uz viņa vārda, jo piekrišanu no viņa es dabūšu, vienīgi gribētos zināt vai tas tiešām ir iespējams un kā to var izdarīt?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.