Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Armands Bite

+126

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 808 skatījumi

Vai 2000 latu lielam patēriņ kredītam jauzrada ilgtermiņa darba līgums, ja man ir galvotājs?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Strādāju ārzemēs oficiāli, esmu pilnu 21 gadu vecs(pēc mēneša 22), ir man galvotājs aizņēmumam ar pozitīvu kredītvēsturi, ir man algas izmaksas par pēdējiem 6iem mēnešiem, tūlīt dodos atvaļinājumā un tā laikāvēlos nokārtot patēriņa kredītu apmēraqm 2000-2500 latu apmērā auto iegādei(ņemu patēriņa kredītu, nevis auto kredītu, jo būs nepieciešama arī mazliet nauda uz rokas(dokumenti un tādas lietas)). Vienīgā lieta par ko uztraucos, mans darba līgums ir līdz novembrim, kurš tuvojoties beigu termiņam tiks pagarināts. Kādas jūs man dotu izredzes saņemt aizņēmumu skatoties uz šiem datiem?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Reinis

+880

 
Nē, būs ok, nekādu darba līgumu nevajag, tikai galvotājam ir jābūt tādam, kas spēj saistības reāli nosegt vai arī prasīs ķīlu. Apskaties http://www.atrsaizdevums.lv, tur ir viens piedāvājums, kas tev var noderēt.

pirms 12 gadiem  

Armands Bite, pirms 12 gadiem :

Paldies aizdevumu dabuuju, bet diemzel pasham neizsniedza, pat iemeslu nedeva nekur, un vecáki dabúja tikai tur kur bija jau pirmstam njemts. Bet taa loti gruti, 2vas nedeljas kartoju un pedeja diena dabuju.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Narvils

0

 

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

http://ātriekredīti24.lv/auto-kredits/ - lūk te ir aprakstīti auto kredītu pakalpojumi, gan arī saņemšanas iespējas. Ja vēl kādam būs aktuāli, tad lūdzu, cerams palīdzēs.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.