Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Blūms

-20

 
  • 8

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1104 skatījumi

Atrie krediti

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Panjemu sms kreditu kkad oktobri vai novembri, kopsh ta laika pagarinu atmaksas terminju, iespejams ka kadu nedelju esmu iekavejis ieprieksh... Tagad man prasa 363 ls, kgan aiznemums bija tikai 250 ls. Liekas procenti nereali lieli... Kautkad nesen dzrdeju pa likuma mainjam sakara ar atrajiem kreditiem... Kaa tur ir, var vini tik daudz no manis prasit?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agrāk bija iespējami daudz augstāki procenti. Tagad ir visādi ierobežojumi un aizdevumi ir kļuvuši bišķi lētāki. http://www.kredit.lv/atrie-krediti/ tur ir gada procentu likme un akcijas klāt.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Ja ir viens vai vairāki kredīti, tad vari kredītu apvienot vai pārfinansēt kādā no šīm iestādēm - http://www.atrie.lv/krediti/apvienosana

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Pirms aizņemies, izvēlies sev parocīgāko aizdevēju - http://www.eurokrediti.lv/atrie-krediti

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Jā var.
Civillikuma grozījumi vēl nav pieņemti 3. lasījumā. Pie tam tie neattieksies uz procentiem, bet gan līgumsodu. Skaties kredīta līgumā cik ir gada procenta likme, dažiem ātrajiem kredītiem tā ir pat 1800% gadā. Ja tev ir pastāvīgs darbs, tad ieteiktu nekavējoties ja iepējams nomaksāt sms-credit vai ņemt aizņēmumu bankā kurā ir tev algas konts un nomaksāt parādu, bankā procenti būs kārtu zemāki. Taču nekādā gadījumā neņem citu ātro kredītu lai dzēstu esošo, tā iekļūt var vien "vāveres ritenī".

pirms 11 gadiem  

Oto , pirms 11 gadiem :

Starp citu lieli procenti nozīmē arī lielu risku, jo aizdevējs dodot bez ķīlas un nepārbaudot kas esi par putnu diezgan riskē un tāpēc arī nevar dot uz mazākiem procentiem, protams peļņa arī lielāka, bet tas ja ir kas atdod.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laura

0

 
Ja vēlies aizdevējus salīdzināt, noteikti ieskaties salīdzināšanas portālos. Piemēram - http://atraiskredits.net vai http://creditpro.lv

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja runa iet par ātro kredītu salīdzināšanu, tad vislabākais to darīt http://ātriekredīti24.lv

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Artis

+20

 
Jā, tev reāli vairāk par 500 ls nevar prasīt.
Lai nākošreiz tā nebūtu labāk ātros kredītus ir salīdzināt. Te var biki vairāk palasīt, kas un ko http://www.draugiem.lv/piepildi/news/?p=10368375

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris

+82

 
Nesen pieņēma ierobežojumus visiem http://www.vivus.lv utt. aizdevējiem. Laikam tagad par 100% lielāki soda procenti nevarēs būs. protams, tas attiecas tikai uz līgumiem, kas noslēgti PĒC šī likuma pieņemšanas, jo iepriekšējos līgumus neviens nemainīs.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.