Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+54

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1122 skatījumi

Ar ko draud neapmaksājot kredītu jau 2 mēnešus?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Ar ko draud neapmaksājot kredītu jau 2 mēnešus?
Man sūta atgādinājuma vēstules,vai draud tiesa?Ko darīt,ja nav iespēja uzreiz visu apmaksāt?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Tak sazinies ar viņiem! Paskaidro, kas par lietu, izsaki savus priekšlikumus... Sarunāt var, vajag tikai runāt. Savādāk ierubīs tev Creditreform, un dabūsi maksāt dubultā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

sveiki



Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka mēs pašlaik kas veic aizdevumu ar zemu procentu likmi 3%. ja ieinteresēti pieteikties aizdevumam, Sīkākai informācijai sazinieties ar mums tagad pa e pastu: elijahloanfirm@outlook.com mūsu minimālais kredīta piedāvājumu no 1,000.00 jebkurai izvēlei aizdevumu amount.I esmu sertificēts, reģistrē un legit lender.You varat sazināties ar mani šodien ja jūs interesē iegūt šo aizdevumu, sazinieties ar mani vairāk informācijas par aizdevumu apstrādi



E-pasts: elijahloanfirm@outlook.com




MR ELIJAH ROLAND

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laura

0

 
Sazinies ar aizdevēju! Nekavējies, un, ja nepieciešams aizdevums, izvēlies tādu, kas būs bezmaksas - http://atraiskredits.net un http://creditpro.lv - šeit vari salīdzināt ātros kredītus.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dialogs vienmēr labāks nekā izlikšanās par beigtu. Ja tu nepieņemsi lēmumu un nerīkosies, tad kāds to darīs tavā vietā. Esi drosmīgs un dzīvo dzīvi pilnvērtīgi. To pateikt, protams, ir vielgāk nekā pašam reāli kaut ko darīt. Iedvesmai vari ielūkoties http://www.24credit.lv

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mika

+1912

 
Ir jārunā, man bija pieredze nerunājot, sanāca maksāt dubultā. Ir tādi kantori, ar kuriem nevar sarunāt, jau pēc pāris mēnešiem parādu piedzinēji atsūtīs rēķinu ar 2x lielāku summu.
Labāk runā izmantojot epastu vai čatu, ja čatā saraksties, tad taisi skrīnus. Piem., ar Bigbanku sanāk vienoties čatā, bet pa īstam vienošanās nebija. PTAC pateica, lai taisu skrīnus, tad tikai pierādīšu savu taisnību.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.