Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Monta

0

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3062 skatījumi

HIPOTEKARAIS KREDITS (perkot dzivokli) Latvija, ja dzivoju un stradaju UK ?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Vai man dotu HIPOTEKARO KREDITU (perkot dzivokli) Latvija, ja dzivoju un stradaju UK jau 3 gadus. Man 22 gadi, ienakumi regulari un pagaidam uz patstavigu dzivi LV vel netaisos parvakties. Kura banka vai aizdevejs butu labaks?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

James Ann

0

 
Prinse Tomcy finanšu aizdevumu COMPANY INC.

Mēs dot aizdevumus privātpersonām, grupām vai uzņēmumiem: Ir iespējams saņemt kredītu par summu $ 5,000.00 un līdz 100,000,000.00 $ no mūsu kompānijas (Prinse Tomcy finansiālais aizdevums COMPANY INC) Mēs piedāvājam aizdevumus individuālo un korporatīvo ar zemu procentu likmi 2% garantijas (ID, sociālo drošību, ir 100%). Ja jums ir 18 gadi un vairāk, un jums ir darbs, un funkcionālo bankas kontu, tad jums ir tiesības saņemt finanšu aizdevumu bez kavēšanās un 2 ietvaros, lai 3 darba days.We sniegt personas aizdevums, biznesa aizdevums, hipotēku, auto aizdevums, izglītība aizdevums, ceļojumu un atpūtas aizdevumu. Turklāt mēs piedāvājam aizdevumi formā ofUnsecured aizdevumu, nodrošināts aizdevums, Bad kredītu un parādu konsolidāciju loans.Just sūtīt e-pastu: prinsetomcy@yahoo.com

Patīk rakstīt atpakaļ, ja Jums ir interese, lūdzu, aizpildiet šo veidlapu, lai mēs varētu sākt apstrādes kredītu aizņēmējiem un īstenošanu pilnā
Nosaukumi pret

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

James Ann

0

 
JAMES ANN FINANCIAL LOAN COMPANY INC Xmas and new year loan offer is available now at low interest of 2%. We gives out our Xmas and new year loans from the range of ,000.00 dollars to 0,000.00 dollars. Interested applicant should contact our loan office via email:jamesannbb@yahoo.com.
Do you need a loan? JAMES ANN FINANCIAL LOAN OFFER is available to individual and corporate with low interest rate of 2%. We give out loans ranging from ,000 to ,000,000.00. Our loans are well insured and maximum security is our priority. Interested applicant should contact our loan office via email: jamesannbb@yahoo.com.
Like to write back if you are interested, please fill out this form so that we can start processing credit Borrowers and implementation of the full statement
Names of applicants: ____________________
Loan amount requested: __________________
Length of Loan: _________________
Purpose of loan: _______________________
Address of applicant: _________________
Occupation: ___

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

James Ann

0

 
JAMES ANN FINANŠU AIZDEVUMS COMPANY INC Ziemassvētki un Jaunais gads aizdevumu piedāvājums ir pieejama tagad zemā interese par 2%. Mēs radīs mūsu Ziemassvētki un Jaunais gads aizdevumu no diapazonā no $ 5,000.00 dolāru $ 250.000,00 dolāru. Interesē iesniedzējam vajadzētu sazināties ar mūsu kredītu birojā pa e-pastu: jamesannbb@yahoo.com.
Vai jums ir nepieciešams kredīts? JAMES ANN FINANŠU AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS ir individuāla pieejama un uzņēmumu ar zemu procentu likmi 2%. Mēs dodam aizdevumus sākot no $ 5000 $ 1,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir arī apdrošināts un maksimālu drošību ir mūsu prioritāte. Interesē iesniedzējam vajadzētu sazināties ar mūsu kredītu birojā pa e-pastu: jamesannbb@yahoo.com.
Patīk rakstīt atpakaļ, ja Jums ir interese, lūdzu, aizpildiet šo veidlapu, lai mēs varētu sākt apstrādes kredītu aizņēmējiem un īstenošanu pilnā
Nosaukumi pretendentiem: ____________________
Pieprasītais aizdevuma summa: __________________
Garums Loan: _________________
Mērķis aizdevums:

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Teorētiski tas ir iespējams (skat. http://www.atrsaizdevums.lv/kredits-arzemes-stradajosiem ). Tajā pašā laikā personīgā pieredze (strādāju ārzemēs, gribēju nopirkt māju Bauskas rajonā) liecina, ka bankas nav īpaši pretimnākošas. Tu esi salīdzinoši jauns un tas ir pluss, jo paspēsi dzīvē vēl daudz nopelnīt, bet mīnuss, jo nebūs ilgstoša kredītvēsture un banka var uzskatīt, ka neesi pārāk uzticams.
Galarezultāts būs atkarīgs no taviem ienākumiem, kredītspeciālista un tā, cik liels hipotekārais kredīts ir reālis vajadzīgs.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Domāju, ka lielākas iespējas saņemt hipotekāro kredītu dzīvokļa iegādei Latvijā, būtu Latvijas bankā, kurā jums ir rēķins, un kuras pakalpojumus ilgstoši izmantojat. Viss ir atkarīgs no jūsu ienākumiem, kredītvēstures, ienākumiem, kā arī tā, cik ilgi jūs esat nodarbināta konkrētajā darba vietā, Lielbritānijas bankas ņem vērā arī jūsu atrašanās ilgumu vienā dzīvesvietā, to, vai jūs esat viena, vai pāris, utt.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.