Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1101 skatījumi

Man ir daudz ātru kredītu. Gribētu saņemt vienu ilgtermiņa kredītu, lai tos visus nodzēst. Vēl man ir bankas

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Man ir daudz ātru kredītu. Visi tiek savlaicīgi pagarināti. Gribētu saņemt vienu ilgtermiņa kredītu, lai tos visus nodzēst. Man ir bankas kredīts dzīvokļa igādei. Līdz ar to pret ķīlu nevaru vairs paņemt kredītu. Bigbank un Saules kredīts atteica man. Varbūt kāds zina, kas var man palīdzēt un izsniegt man ilgtermiņa kredītu? Mani ienākumi atļauj dzēst kredītu katru mēnesi ap 400 EUR. Līdz ar to es nevaru arī iesniegt dokumentus, lai kļūtu par maksātnespējīgu

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 7

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Diemžēl ar jūsu kredītvēsturi nekas labāks par ātro kredītu piedāvājumu jums nespīd, vienkārši bankā paņemt lētu kredītu, lai nokārtotu savas īstermiņa saistības jūs nevarēsiet, tā kā jums jau ir dzīvokļa kredīts bankā un kaudze ātro kredītu, jaunu kredītu jums banka neizsniegs, pat tad, ja esat līdz šim godīgi visas kredītsaitības pildījis. Tā ka vienīgais risinājums ir visu ātro kredītu optimizācija vienā ātro kredītu kompānijā, kas piedāvā kredītus uz ilgāku laiku, bet tāpat par lielākiem procentiem nekā bankas. Salīdzināt dažādus piedāvājjumus varat šeit http://www.kred24.lv . Ar optimizāciju saprotot aizdevuma līguma noslēgšanu ar kreditoru, kas jūsu vietā segs visas jūsu saistības pret citiem kreditoriem, reālu naudu jūs uz rokas nesaņemsiet, bet mēneša maksājums būs mazāks, vienam kreditoram un uz ilgāku laika periodu, piemēram, diviem gadiem.

pirms 10 gadiem  

STARCRED.LV, pirms 7 gadiem :

Pilnīgi piekrītam, bet vienmēr ir kāda iespēja. Iesakām apmeklēt arī mūsu lapu - https://starcred.lv/ilgtermina/apvienosana-viena

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pārkreditāciju vai kredītu refinansēšana. Maksimālā summa 10 tūkstoši eiro - http://kredit.lv/kreditu-apvienosana/

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Mēģini kādu no aizdevējiem, kas piedāvā tādu pakalpojumu, kredītu apvienošanu - http://www.atrie.lv/krediti/apvienosana

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kreicis

+1108

 
Mēģināts nav zaudēts - https://credit.lv/aizdevumi/parkreditacija-kreditu-apvienosana/ Viss atkarīgs no taviem apstākļiem, ja ir zemi ienākumi, lieli parādi, nav ko ieķīlāt vai nav galvotājs, tad neviens nesadarbosies. Ja ienākumi ir puslīdz normāli un varēsi segt saistības pēc kredītu pārkreditācijas, tad varbūt, ka sanāk.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nekādu problēmu, ņem un apvieno visus vienā - http://naudasmaiss.lv/kreditu-apvienosana

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.