Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

o! čau Armand!
man pašam bija nikon D60, līdz viņu nozaga.
salīdzinoši ar Canon aparātiem ar tādu pašu cenu, nikon D60 ir lielāks kontrasts, bildes asākas un vispār ir labāk fotogrāfēt.
Canon priekšrocība ir tā, ka viņiem ir nedaudz labāka kvalitāte bildēm, bet canon ir vairāk domāti studijām, kur fotogrāfē modeles, dabas skatus, utt.
nikon d60 ir ideāls sākums.

pirms 14 gadiem  

Dumais Lācis, pirms 14 gadiem :

Ha aha! canon ir vairāk domāti studijām - diez kapēc fotogrāfi studijās pasaulē izvēlas nikon? Canon ir nabadzīgākiem fotogrāfiem.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dumais Lācis

+7356

 
PC lietotāji arī var brīnīties par MAC lietotāju vēlmi maksāt vairāk par brendu - bet tā ir ideoloģija - domāšana. Nikon der vecie objektīvi - canon der tikai jaunie. Nerunāsim par D60, bet par korporācijām. Ja taisies pafočēt dažus gadus - canon, ja vēlies būt fotogrāfs - nikon. Tā man šķiet.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dumais Lācis

+7356

 
Nikon d60 ir lētais gals ar apgrieztām iespējām. tik pat labi varētu taujāt par d40. Tie ir divi brendi - Mac vs PC. Ar kuriem sasaistīsies, pie tiem arī paliksi. Mac savas priekšrocības, PC savas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
pasmīnot par to visu gudro spriedelēšanu, kas te samuldēta saku, ka canon.
Būs Latvijā plašāka lietotu objektīvu izvēle. Un vispār ja tāds jautājums Tev radās - pērc vienalga kuru, atšķirību tāpat nejutīisi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
OK! Labi nestrīēšos ar viedokļiem, pašam ir tikai nieka sony-R1, bet ko ieteiktu cilvēkam kurš sāk domāt par kautko nopietnāku par ziepjtrauku.

Apvaicājies tuviem draugiem, kas ir viņiem uz rokas, ja kādam arī būs tas pats Canons ieteikšu ņemt tad canonu, jo tad tev būs kāds kopējs draugs no kā paņemt kādu optiku lai pameigjinātu un paeksperimentēt. pirms pirkt pašam. un tas pats draugs tevi varēs pamācīt par tā aparāta priekšrocībām.

Otrkārt - Labas bildes tu vari taisīt pat ar mobīlo, ja tev ir laba Acs un tu redzi šo pasauli pareizā leņķī. No fotokameras nāk tikai kvalitāte un assums.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
canon der ari vecie objektīvi spogulenēm.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Jāne Ose

+3250

 
yeah, canon nabadzīgākiem fotogrāfiem.. :D Tas jau domāts otrādi. ;]

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.