Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mr. E Harjo

+210

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1074 skatījumi

kādam ir komntāri par eBay nopērkamajām Canon EOS kamerām, kuras ir paredzētas Japānas tirgum

Hobiji » Fotografēšana

Konkrētāk runājot jautājums par EOS 550D. Japānas tirgum paredzētā ir nopērkama par ~£90 lētāk nekā lētākā ko atradu, kas ir domāta UK tirgum. It kā vienīgā atšķirība ir tikai nosaukumā. Varbūt kādam ir bijusi iepriekš darīšana ar šādām citiem tirgiem paredzētām kamerām? Pieļauju, ka baterijas lādētājs nebūs ar UK galu, bet nu tas būtu štrunts, to var nopirkt atsevišķi. Kā arī vai tas ka viņas paredzētas Japānas tirgum nav kā kāds "codename" tam, ka viņas ir feikās kameras?
Komentāri un ieteikumi laipni gaidīti :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
man ir japānā pirkta EOS 400D, kas tikai saucas savādāk, bet izskats un funkcijas tādas pašas. Lādētājam štekeri gan vajadzēja Latvijā nopirkt. Pa 0,45 santīmiem... :oD vēl bija jāpačakarējas, lai menu pārliktu no japāņu valodas ķiņķēziņiem uz angļu valodu, bet tas jau sīkums.
Bet kā jau teicu - viņa ir pirkta pašā japānā, nevis ebayā. Katrā ziņā nedomāju, ka tās ir feikās kameras. Viena auto modeļus dažādās valstīs jau arī mēdz dēvēt savādāk.

Pērkot ebajā jālasa atsauksmes. Vēl mīnusi būs tādi, ka būs jāmaksā par sūtīšanu, par muitu (ja sūta ne no ES valsts) un būs grūti noorganizēt garantijas remontu, ja tāds būs nepieciešams. mans aparāts gan iet nu jau ~4 gadus un nekāda vaina.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.