Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 961 skatījumi

Kādi ir iemesli tam, Latvijā elektroniskās klientu/atlaižu kartes (PassBook) negūst tādu pat atbalstu kā, teiksim, ASV ?

Ēdieni un dzērieni » Kafejnīcas, bāri, restorāni

Pagaidām ir tikai 4 kafejnīcas, kas piedāvā klientiem ielādēt savos viedtālruņos elektronisku klienta karti vai zīmodziņu krāšanas kuponu. Tādējādi atbrīvojot no plastikāta staipīšanas un nodrošinot ar jaunāko informāciju. Pagaidām Latvijā ir dzirdēts par vienu integratoru - WalletZilla un vienu patstāvīgu realizāciju - BiļešuParadīze ar elektroniskām ieejas biļetēm.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Latvijā ir pārāk maz smārtfonu īpašnieku un uzturēt divas sistēmas, gan papīra/ plastikas kartes, gan maksāt par elektronisku produktu veikaliem nav ekonomiski izdevīgi. Lai šādus risinājumus ieviestu smārtfonu procentam valstī ir jābūt tuvu pie 100%, kā arī sabiedrībai ir jābūt pietiekami izglītotai un attīstītai. Piemēram, Lielbritānijā, kur smārtfoni ir katram bērnam, joprojām visos veikalos un restorānos tiek izmantotas tādas pašas atlaižu un lojalitātes kartes kā Latvijā, tā ka lielu lomu spēlē arī sabiedrības konservatīvums. ASV ir daudz dažādu interesantu produktu, kuri ir atraduši savu nišu tirgū un ir iemantojuši lielu popularitāti, bet tikai daži produkti ir nonākuši Eiropas tirgū un daudzi ASV produkti nekad nekļūs populāri Eiropā, jo tie ir tendēti uz ASV tirgu, un, lai arī ideja ir ļoti laba, produktu īpašniekus Eiropas tirgus īpaši neinteresē. Daudz atvērtākas dažadiem inovatīviem risinājumiem ir, piemēram, Āzijas valstis.

pirms 9 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Starp citu Biļešu Paradīze nav vienīgā vieta, kas izmanto elektroniskās biļetes, elektroniskās biļetes Latvijā var iegādāties gan uz lidojumiem, gan uz starptautiskajiem un vietējiem autobusiem, gan Forum Cinema, iespējams arī daudz kur citur, vienkārši jau daudzus gadus Latvijā nedzīvoju, un viss manis uzskaitītais bija pieejams jau pirms 5 gadiem.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eduards

+6851

 
nav Latvijā vēl tik daudz iedzīvotāji un telefoni lai tas būtu izdevīgi.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.