Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 19

    Atbildes

  • 1 balss
  • 8325 skatījumi

 

Atbildes (19)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Daudzi iesaka lieot priezu zarinus eglu zarinu vieta,jo pedejie birstot.Ja nu tomer loti,loti gribas taisit ar eglu zariem,ir vienkars panemiens,ka ilgak tos saglabat pie vainadzina-nopusot ar matu laku un vainagu ieteicams turet vesaka vieta.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvijs

0

 
ar egles zariem un svecēm.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var jau visu nopirkt tirgū vai veikalos: vainaga salmu pamatnīti, skujiņas, čiekurus un bumbuļus.

Man patīk zaļie vainadziņi un es daru tā:
Ņemu apm 60 cm garu klūgu vai resnāku drāti, kam sastiprinu abus galus kopā(lai veidotos aplītis.
Šo aplīti polsturēju. Es to daru ar avīzēm. Saburznu avīzes un ar stingru diegu vairākās kārtās pietinu saburznītu avīzi, lai veidotos apm. 15 cm (apkārmērā) resns vainaga pamats.
Tad stingri pietinu klāt priežu zariņus, jo tie sakalstot nenobirst un nav viss pilns ar skujām.
Vainagā iespraužu 4 adventes svečturus(ar adatu). Vainagu aptinu ar sarkanu lentu(vai zeltitu). Un neko daudz vairāk. Man patīk minimālisms.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jebkuram vainagam ir nepieciešama pamatne. Šajā gadījumā ir paņemta salmu pamatne, kas ir nopērkama par aptuveni 60 santīmiem Rimi, Maxima u.c. veikalos. Var izmantot arī oāzes pamatni, tomēr jāatceras, ka to parasti izmanto, ja vainagu grib aplīmēt, piemēram, ar sausajiem ziediņiem. Ja tomēr gribi visu darīt pašas spēkiem, no klūgām izveido apli, aptin to ar avīzēm vai salmiem, lai izveidojas forma.

!!! Ja esi nolēmusi veidot skuju vainagu, jāatceras, ka tās jāliek pulksteņrādītāja virzienā.

2. Tad gan gar vainaga iekšmalu, gan ārmalu liek kastaņus. „Tas palīdz izveidotu precīzāku formu un vainags izveidosies vienmērīgāks," saka Kristīne un piebilst, ka kastaņu vietā var izmantot arī pupas vai čiekurus.

3. Tad sāk līmēt čiekurus un ķērpjus. „Pirmos ieteicams salīmēt vai citādi nostiprināt lielos un smagnējos materiālus," iesaka Kristīne. Pēc tam tiek liktas sūnas un ķērpjus, ar ko ir viegli aizpildīt caurumus, ja tādi ir izveidojušies.

!!! Pirms sāc līmēt čiekurus vēlams p

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ja nav meža tuvumā un ar dabas materiāliem esi uz "jūs", derēs visparastākās avīzes un dažādas ēdamlietiņas, ko var atrast virtuvē.
Vispirms no avīzes satin tādu kā nūju( vai sapin kā bizi), izveido apļa formu, sastiprini ar līmi, ja tās nav, derēs arī paštaisīts klīsteris. Kad pamatne nožuvusi( nepacietīgākajiem iesaku "piepalīdzēt"ar matu fēnu vai knapi siltu cepeškrāsni), vainagu var dekorēt ar dažādu formu nevārītiem! makaroniem, zirņiem, pupiņām, graudu pipariem, lauru lapām un visu, kas daudzmaz estētiski kopā izskatās. Lēti un praktiski- ja pēc ballītēm maciņā caurvējš, var pa daļai knibināt rotājumus nost un priecēt vēderu! Jaukus svētkus! :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija

+2752

 
oj, da no viskkā! :)) gan no egļu, gan no priežu zariem, salmiem, čiekuriem (priežu salipinot kopā) un tad vēl protams visvisādus svecītēm pieskaņotus dekurus var piedomāt ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Justīne Dzene

-120

 
no salmiem ļoti skaisti

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

No Egles zariem, pieliekot visādus aksesuārus (čiekurus,.. utt)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Davis Verze

-20

 
sex

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.