Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 19

    Atbildes

  • 1 balss
  • 8316 skatījumi

 

Atbildes (19)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Daiga Bitēna

+20

 
Nepieciešams:
Siens - sausa zāle;
Stingrs diegs;
Skuju koku zariņi - egle, kadiķis;
Aksesuāri - čiekuriņi, lentītes, pērlītes - kas pašai patīk;
Sveces.
Labi arī, ja ir līmes pistole...

Ņem siena kušķi un stingru diegu. Sataisi no tā siena vainadziņu - tinot apkārt sienam diegu vari regulēt, cik resnu vai cik tievu tu to adventes vainagu gribi. Tad iegūto vainadzinu apdari ar egļu zariņiem - var izmantot to pašu diegu, ja ir, tad līmēt klāt ar līmes pistoli. Galvenais aptaisīt sānus un augšu - apakšu tāpat neviens neredz! :)
Un tad uz egļu zariem, pēc pašas patikas liec virsū čiekuriņus u.c. aksesuārus - beigās iespraud svecītes! :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Inga Barga

+160

 
ļoti skaisti sanāk no sūnām,egļu zariem,bet pamatus var vainagiemm nopirkt kancleros vai citos veikalos,klāt var likt arī zīles,kastaņus,mākslīgo sniedziņu,dziju,konfetes,cepumus u.c. lietas.Viss,kas ienāk prātā-eksperimentēt var! :)Veiksmi !

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

1. Ņemam klūgas un ar dzelzs drātiņu satinot pagatavojam apli.
2. Ņemam sienu un ar diegu(brūnā krāsā), satinam to ap pamatni, t.i., ap klūgu, apmēram 4-5cm diametrā.3. Ņemam priežu, svaigi vāktas skujas (priežu skujas ilgāk stāv, toties pagatavots vainadziņš no egļu skujam ātri nobirs),tinam tās ap pamatnīti ar zaļu diedziņu! Mums ir gatava pamatne apmēram 10cm diametra.4. Ņemam dzelzs drātiņas- tās uzkarsējot iekausējam svecītē apmēram 2cm dziļumā. Tad tās iespraužam vainadziņā, kā nu to katrs vēlas.5. Izvēlamies materiālus, no kā vainadziņu pagatavosim...Mums ir pieejami daudz materiāli- dārzā audzētas puķītes, pēc tam kaltētas, vākti čiekuri, zīles, kastai, magones, nerunājot par bumbām, krellītēm, bantītēm, kas ir pirkti u.t.t.6.Tad uzsildām līmpistoli (var arī ņemt momentlīmi, taču būs tad jāpacieš smaka un jāstrādā akurāti, jo izžūstot viņa saglāba savu dzelteno nokrāsu) un tad tik rokas sāk strādāt un izdoma.. .
Ceru ka ideja doderes=)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilona Anaņko

+20

 
Skaistu Adventes vainagu var uztaisīt no salmiem un žāvētiem apelsīnu, citronu un laimu riņķīšiem... [ļoti skaisti sanāk, iesaku izmēģināt...]

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Zane Laure

+20

 
No baltajām sūnām,ljoti skaisti sanāk, pieliekot piemeram izkalteetas mandariinu mizas, kaneelja standzinjas, mazus ciekurinus, plutaplasta gabalinjus mazus!vienkarsi un skaisti!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Derēt varētu viss, ko tik var salasīt mežā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Signe Peirāga

+2427

 
Ļoti skaisti sanāk par pamatu ņemot avīzes. Avīzes saburza, aptin ar diegu, liidz veidojas vainaga forma. Apkārt liku baltu kraukšķīgu papīru(plāns, tas, kas nāk līdz apaviem, parasti apavi ir piebāzti ar tiem:)), salīmēju ar līmes pistoli. Tad ņēmu no eglītes tās mazās bumbiņu virteni(sudraba krāsā,tā, kas līdzīga mazām krellēm). Ar to aptinu ap vainadzinju~ 5cm attālumā vienu no otra.
un starp šo virteni salīmēju gan valrieksta čaulas, gan gliemežvākus, gan sakaltētas citrona šķēlītes, gal dažādas baltas un sudraba bumbiņas, arī pistācijas čaulas. visus šos izejmateriālus nokrāsoju sudraba krāsā.
Lūk, šāds sanāk skaists vainadziņs gaišā krāsā-sudraba un baltā.
pa vidu ieliku melnu sveci, izskatījās pat ļoti labi :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aatrs un vienkaarsh veids ir to pashu salmu pamatni aptiit ar kraasainu papiira lenti, vai audumu un ar karsto liimi uzliimeet visu ko sirds kaaro, vieniigais ka svechturiishi janjem ar metaala pamatniiti, lai nenotiktu nelaime...taadu vainagu var peec sveetkiem uzlikt uz skapjaugshas un naakoshgad var nopurinaat putekljus un lietot atkal...salmu pamatniiti un svechturus ar adatinju var dabuut floristikas vekalaa, buus jaaizteeree mazliet naudinjas, bet tas varaakiem gadiem...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

svečturiem, svecēm, kadiķa, rotājamajām bumbiņām, stieples, egles zaru, labāka smarža ir kadiķim it sevišķi kad to nedaudz padedzina uz sveces, tad rodās īpaš svētku aromāts :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

iesaku labāk gatavot no priežu zariem, jo tie ilgāk saglabājas,egļu zariņi ātri nobirst. ar kadiķu zariem ir pagrūti taisīt, tomēr tie jauki smaržo un ir "dzīvīgi zaļi". starp citu, ja pareizi glabā,tad priežu vainagus var ļoti ilgi saglabāt (mēs mājās saglabājām pat vairākus gadus!)

un vēl ideja - stingro diegu var aizvietot ar..sagrieztām brūnam zeķubiksēm! tās ir siena/salmu/sausas zāles krāsā (ja pamats tiek veidots no salmiem) un ir izturīgas,ja nesagriež pārāk plānās strēmelēs.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.