Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

rob erts

0

 
  • 0

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 434 skatījumi

Esmu LU žurnālistikas students.Intervijas nolūkā meklēju kādu,kurš nodarbojas ar pirmskara LV valūtas un/vai piemiņas latu kolekcionēšanu

Hobiji » Kolekcionēšana

Rakstu aprakstu par tēmu "Interesants hobijs - latu krāšana pirms eiro ieviešanas". Tāpēc vēršos pie monētu kolekcionāriem - lūdzu, atsaucieties kāds, kurš kolekcionē piemiņas un/vai jubilejas monētas un/vai pirmskara Latvijas valūtu. Kāpēc interesē pirmskara valūta? Tāpēc, ka vēlos šo periodu sasaistīt ar tagadni (iestāšanos eirozonā), proti, 2014. gadā, nonākot eirozonā, zaudēsim savu nacionālo valūtu (latu), gluži kā tas notika, iesākoties Otrajam pasaules karam un Latvijai nonākot PSRS sastāvā. Vēlos gūt atbildi uz jautājumu: Vai kolekcionēt valūtu mudina nostaļģija, kas rodas lielu pārmaiņu priekšā?

Ja pats neesat kolekcionārs, bet pazīstat cilvēku, kurš ar to nodarbojas, lūdzu, padodiet ziņu. (epasts: blass.roberts@inbox.lv)

Paldies jau iepriekš!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (0)

Tava atbilde

Šim jautājumam vēl nav atbildes. Esi pirmais!

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.