Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 734 skatījumi

Iesakiet kādu nažu online šopu, kur var nopirkt šurikenus

Hobiji » Kolekcionēšana

Ebay nekā nav un lielākā daļa šopu nesūta uz LV

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

***šis ir tikai komentārs*** palīdzēt nespēju, jo nav laika meklēt pašlaik..:(
īstenībā, brīva niša, šajā lietā, ne? es ar neko neatradu, kaut gan atradu vienā ne angliskā saitā, kur cilvēki runā par tev interesējošo tēmu, un...viņi sūdzējās, ka aizliegts internetā (viņu lapā) ar tām lietām tirgoties, jo agrāk tur viņiem bija tāda sadaļa "shop"... kas aizliedza? Gan jau kāds gadijums (visticamāk) ka kāds bija kaut ko tādu iegādājies un kaut kā to pielietojos, izdarot kādai dzīvai būtnei miesas bojājumu, vai pat izraisot nāvi... tā, ja var teikt-interesanti tur...

pirms 9 gadiem  

Salvis ★ Dāvids, pirms 9 gadiem :

Ps. tev kāds kas gan jau no dažiem tevis pieminētajiem vārdiem neko nesaprata, bija apskatot tavu jautājumu truli ielicis "Nē" pie jautājuma, pie aptaujas "Labs jautājums?" tad nu es to izlaboju ieliekot savu "Jā" un viss ir chikiniekaa:)

JanKa, pirms 9 gadiem :

Man šķiet, ka tie tiek pieskaitīti aukstajiem ieročiem līdz ar ko to apriti regulē likums. Legāli piedāvāt var tikai ieroču veikali un pārdot var tikai tādiem kuriem ir ieroču nēsāšanas atļauja.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.