Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1359 skatījumi

Vestures atliekas uz muusu laukiem. Kads nav manijis vai varbut dzirdejis, par nejausiem atradumiem?

Hobiji » Kolekcionēšana

Vai kads nav dzirdejis no radiem vai draugiem par vietam uz laukiem, plavam, arumiem, kur atrod kadas monetas vai salauzitas senlietas? (ne kulturas piemineklos) Nodarbojos ar sadu relikviju meklesanu jau paris gadus. Ja kadam ir kada laba informacija, piemeram par saviem laukiem vai par pazinju zemi kur kkas atrodas- padodiet zinju, aizbrauksim kopaa, ar atradumiem padalishos. Protams tas vis kad nebus sniega. Paslaik javac informacija. Tapat mekleju ari pazaudetus laulibniekus, kulonus uc. ja tik pazaudesanas vieta kautcik ir zinama. Varu parmeklet ari darzu, beninjus ja ir nostasti, ka piemeram kara aizejot radi paslepusi mantu. Sajos gadijumos norunasim par sadaes procentiem. viss godigi.
Savukart ja ir jautajumi par senlatviesu rotam, to datejumu vai monetam varat griezties pie manis, palidzesu ari ar literaturu. :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Gita Bērziņa

+2252

 
Hihi, man nebūtu žēl, bet kad redzēju kā viena nabadziņa pagalmu izrakņāja šāds pats dārgumu meklētājs, tad nu gan labāk lai tie mani dārgumi paliek tur kur viņi ir.

pirms 14 gadiem  

Žanis - Estebāns Musha, pirms 14 gadiem :

atskiriba starp raceju un kulturalu raceju ir taa, ka kulturalie aizrok savas bedres. tas ir nerakstits likums.

Gita Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Bet mauriņš, paliek izbojāts, tik un tā. :s

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.