Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1396 skatījumi

Vai braucot uz Lisabonu ar pārsēšanos Milānā, vajag no jauna piereģistrēties (pirms pārsēšanās)? Air Baltic nevarēja paskaidrot :D

Hobiji » Cits

Braucot uz Lisabonu nav tiešā reisa. vajag pārsēsties, bet starplaiks starp lidmašīnām ir 5 h. Domāju varbūt paspēt pastaigāt pa pilsētu, bet ja jāreģistrējas no jauna, tad tas nebūs iespējams... Kā īsti ir?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Daira Purmale

+1073

 
Jau Rīgā lidostā tev jāpasaka, ka lido uz Lisabonu caur Milānu. Ja ir nododamā bagāža viņi to atzīmēs un varēsi to saņemt jau Lisabonā. Kā arī iečekos tevi reisam Milāna - Lisabona.
Droši vari doties pastaigāties ārā no lidostas, jo tas būs tikai check-in. Tev Rīgas lidostā iedos divas iekāpšanas kartes gan Rīga-Milāna, gan Milāna-Rīga. Galvenais ierasties uz reisu vismaz 40min(labāk jau kādu stundu) pirms izlidošanas.
Savienot reisus droši var arī tad, ja nākamais lidojums ir ar citu aviokompāniju!

pirms 14 gadiem  

Ģirts Avotiņš, pirms 14 gadiem :

Pēdējā laikā vismaz AirBaltic vairs neko nespēj savienot... Un arī pretējā virzienā lidojot, viņus neviens vairs nespēj pievienot. Stulbi!

Daira Purmale, pirms 14 gadiem :

Pēdējo reizi ar airbaltic lidoju pirms kādiem 3 mēnešiem. Viņi mūs savienoja no AirBaltic uz AirMalta. Pārsēdāmies Cīrihē un tur ar bija kādas 4h laika starpā, mierīgi paspējām aizbraukt uz pilsētu pastaigāt, nesatraucoties par bagžāžu, jo šajā gadījuma izmantojot transportu lidosta tiešām nebija tālu no centra.
Varbūt tiešām kas mainījies ar to AirBaltic sistēmu..? Drīz atkal jālido, ceru nebūs jākrāmējās ar to bagāžas pārčekošanu :/

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ģirts Avotiņš

+7820

 
Protams viss ir atkarīgs no avio kompānijām, kas Jūs vizinās. Ņemot vērā pēdējā laika skābo pieredzi ar AirBaltic, jāreģistrējas būs, jo kopš AirBaltic nav SAS grupā, viņi nespēj piereģistrēt tikpat kā ne uz vienu savienojošo lidojumu. Bet to Jūs uzzināsiet, kad reģistrēsieties. Ņemot vērā, ka tā pat kā visas lidostas, Milānas lidosta arī neatrodas pilsētas centrā, tad ar 5h un pastaigāšanos pa pilsētu varētu būt ne tā ne šitā... Es jau nu darītu tā, ka pēc lidojuma uzreiz dotos savākt savu bagāža (ja tā arī netiek piereģistrēta tālākajam lidojumam), tad dotos piereģistrēties, un nodot bagāžu... un skatītos cik daudz cilvēku ir uz drošības kontroli un tad domātu vai iet kur staigāt. Ja izlemjat neiet staigāt, tad var pārreģistrēties neizejot no lidostas drošības zonas un, ja to dara ātri, tad pat nebūs bagāžai pakaļ jāiet...

pirms 14 gadiem  

Baiba Lūžniece, pirms 14 gadiem :

Paldies! :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.