Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3239 skatījumi

Organiskā stikla salaiduma vietu līmēšana, lai neredzētu vispār vai ļoti minimāli, ka ir līmēts...

Hobiji » Cits

Labdien, biedri pajautājieši! :D

Man te ienāca prātā mistiska doma. Lieta tāda: piemēram es ar lāzera palīdzību izgriežu vajadzīgās detaļas, piemēram, priekš kuba. Tātad, lāzeram griežot, maliņas paliek ļoti smukas, caurspīdīgas, bet, taisot tādu kasti, doma ir griezt maliņas nost 45os grādos, lai smuki sastiķējas un te rodas problēma. Tās malas pēc zāģešanas var apsvilināt, lai nav baltas malas no zāģēšanas, bet līmes ar kurām esmu saskāries atstāt redzamas pēdas un caurspīdīgajam orgstiklam izskatās nesmuki.


jautājums, vai ir kāda viela, līme, ar kuras palīdzību varētu salīmēt tās malas tā, lai nepaliek līmes pēdas... nez, pēc tam pakarsējot ar to pašu degli vai kaut kā tā. Otrs variants ir likt kādu smuku profilu apkārt, bet tas vairs nebūs tas, ko es vēlos.

Ļoti ceru, ka kāds ir ar šādu problēmu saskāries un tas ir izdarāms paša rokām!

Jau iepriekš, Liels paldies par atbildi!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Nez vai tev tas derēs Bet! Man draugs strādāja ar reklāmu kastēm, nu kas virs veikala durvīm. Ar atbildi ar ko tas tiek viss līmēts viņš atbildeja - Superlīme. tāda pati kā veikalos. tikai viņa uzņēmums iepērk 500 ml iepakojuma buņdžās. un teica kad Superlīmi var līmēt dažādi, vienkārši kā ierasts un arī zem paaugstinātām temperatūram, rezultāts ir dažāds, tikai sakarsējot superlīmi var izēst acis.

Un vēlviens labs variants ir uz Polomēra bāzes līme. šķidra gumija, kas sacietē zem solāriju lampu apstarojuma, - paliek dzeltena pēc gada.

Un trešais ko ieteikšu, tipisks celtnieciskais silikons. "Caurspīdīgais."

pirms 14 gadiem  

Mārtiņš Daugins, pirms 14 gadiem :

Paldies, laikam būs ko jāpaeksperimentē. mans domu lidojums bij tāds, ka ir kaut kāds pulveris, kas karstuma iespaidā izkūst... piemēram organiskā stikla skaidas :D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

verners osis

+16083

 
agrāk bija Dihloretāns,viņš nevis līmēja,bet šķīdināja organisko un sacietējot salīmējās,tagad ir kaut kas viņa vietā,jo dihloretānu cik saprotu aizliedza.vari pameklēt.

pirms 14 gadiem  

Mārtiņš Daugins, pirms 14 gadiem :

Ar to man agrāk bija saskare, vietējais ķīmiķis gatavoja uz spec pasūtījumu firmai, kurā strādāju. Bet ar viņu, cik atceros, bij ļoti grūti strādāt, mazākā pile, viss darbs kaķim zem astes.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Es vēl tagad esu dihloretāna medībās. Pēdējā derīgā informācija bija no kāda plastmasas modelīšu veikala, ka Krievijā esot - ja kāds brauc uz turieni, tad lai paprasot atvest. aizliegts viņš ir visā EU. Visas līmes, kas tagad ir, ir cementi, kas pa vidu atstāj daļu sevis un saķeres spēks nav tik liels, kā bija dihloretānam. Slodzi nesošām detaļām neder tās jaunās līmes.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

rihards

+329

 
Der arī dihlormetāns, pēc smakas tāds pac un pēc iedarbībasd arī, nopirkt var ķīmijas fakultātē enola.lv.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

rihards

+329

 
Der arī dihlormetāns, pēc smakas tāds pac un pēc iedarbībasd arī, nopirkt var ķīmijas fakultātē enola.lv.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.