Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1518 skatījumi

Kur iegādāties lētus, bet labus snovborda dēļus?

Hobiji » Cits

Velos priekš ziemas nopirkt snovborda dēli. Neesmu pro, bet iesācējs, bet esmu pāris reizes pasnovojis un nekrītu zemē ik pēc 5 sec. ;D Dēlis nebūtu paredzēts priekš freestyle. Skatijos gandrā ir lēti snovi,stiprinājumi gan zābaki šobrīd, bet vai vēl ir kādi veikali, kur par saprātīgu cenu iesācējam nopirkt pilno aprīkojumu (dēli, stiprinājumus,zābakus)? Un ja pērk gan dēli gan lamatiņas atsevišķi, pašam ir grūti tās piedabūt pie dēļa, un tas ir vienalga ar kuru es braucu priekšējo kāju? Var arī būt lietoti, bet nevēlos pirkt ss.lv u.c. Vēlos pirkt internetveikalā, vai arī uz vietas.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingus Rūķis

+3522

 
Varbūt jēdzīgāk tomēr ir nomāt? Pats pirms dažiem gadiem nopirku lietotu dēli un pagājušajā gadā uz kalnu aizbraucu tikai apaļu vienu reizi, jo iepatikās distanču slēpes - ar tām kā no mājas ārā, tā mežā iekšā un nekur nav jābrauc.

pirms 13 gadiem  

maarcis niimants, pirms 13 gadiem :

distancenes jau man ir. ar tām ar patīk pa pļavu un mežu. Un man mežā forši kalni kur ar snovu varētu pabraukt. Un arī nav tālu kalns, tur snovus nevar iznomāt, pašam jāņem. Ja drīkst zināt, kur pirki savu snovu? Man ar nekas nebūtu pretī kautkur nopirkt lietotu.

Ingus Rūķis, pirms 13 gadiem :

Neatceros, vai nu ss.lv, vai kādā snoweru forumā sameklēju + pie pirkšanas paņēmu līdzi vienu čomu, kas no tām lietām kaut ko saprot, lai mani neapčakarē :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.