Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andrejs Mongins

-130

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1635 skatījumi

Ka varetu uzsaisit tumbinjas prieks SONY ERICSSON?

Hobiji » Cits

Es itka izstaisiju bet loti klusu skan.. Panjemu nogrizu vadu no austinjam aplodeju vadus un pieliku tumbinju (pikstuliti) bet varbut kads zin ka pastiprinat skalumu. jo loti klusu skan.. bbusu pateicigs par normalam atbildem.. man lodamurs ir un visss ir bet kads zin kadu shemu taisit?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ģirts Avotiņš

+7820

 
Domāju, ka problēma varētu būt arī pretestībā - vajag papētīt cik omiem ir domāta telefona audio izeja un cik omu pretestība ir tam pīkstulim... tam noteikti ir mazāka. Piedevām īsti neesmu pārliecināts, ka lielās tumbas pīkstulis spēj atskaņot sevišķi plašu skaņu diapazonu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Gribi pats mocīties? Tak pieliec kautkadas vecas kompa tumbas.. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vari vienkarsi nopirk tumbas prieks se!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

manupraat sdkalumam noteikti ir nepieciesams akustiskais ltunelis jeb no finiera pareizi izgatavots dobums kur ievietot skalrunus !

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

ipasi gruuti vareetu nebuut , es ieteiktu pameginaat no finiera iemeram izveidot 2x 150x150mm lielas kastiites , pameklee internetaaa sapratiisi kaa pareizi vinas izveidot lai ievietotu skalrunus , skalrunus var viss dazadakos iegadaties elektroprecu veikalos , varbuut sakumam kaa provei panem vecas austinas kuram tu nogrieztu pulkus ko liek ausiis un meginaatu savienot ar jaunizveidotajiem skalruniem , , esmu meginajis lidziigas nokiai uztaisiit , pamekleee googlee pbildees varbuut izdosies atrast mau veidojumu ! :) neatceros isti laikam kaut kaa taa bija : ''nokia play music :D _ 01 ) vai kaut kaa taa ! lai veicas

pirms 14 gadiem  

Andrejs Mongins, pirms 14 gadiem :

Paldies! bet es gribeju lai tumbinjas varetu panjemt lidzi .. Piemeram ara pastaigaties .. un lai skanetu bik skalak par telefonu pashu. . jo problemas ir ar to skalumu. tapec prasu padomu. jo es ar meiginaju pieslegt pie dator tumbam skam labi. vnk SUPER . bet vnk pie tumbinjas mazas bet kkadiem pastiprinatajiem .. sudiigi.. vajadzetu kkadu pastiprinataju(parnesajamu) a ja kads zin kada sistema ieksa originalajas sonny ericsson tumbijaas? es zinu ka taadas paardodas.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Aktīvas tumbiņas vēlies vai pasīvas? Man jau šķiet, ka tas vairs neatmaksājas, ja vien hobija līmenī nevēlies paknakstīties. Vieglāk pievienot jebkuram pastiprinātājam - radio vai maģim.

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Sony/erixon tumbiņas ir aktīvās, nedabūsi ne tādu mikroshēmu, ne tādus skaļruņus. Labāk pastrādā kādu darbiņu, sapelni naudiņu un nopērc tās tumbiņas. Vēl vari likt visu telefonu papīra tūtē un skanēs skaļāk. Vai pievienot kādam pārnēsājamam rādžiņam - arī tiksi pie rezultāta.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.