Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Arturs Kains

-160

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 641 skatījumi

sveiki. Ja pasuta no ebaya telefonu cik ilga laika atnak uz lv?

Hobiji » Cits

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Atkarībā no kurienes un ar kādu piegādes veidu sūta. Ja iekš EU robežām (piem UK vai DE) tad apmēram nedēļa pusotra, ja no ķīnas vai štatiem, tad vismaz trīs līdz četras nedēļas. Ilgākā piegāde man Ziemassvētku sezonā bija gandrīz sešas nedēļas ar lēto šippingu.

Drīzāk paturi prātā, ka ja tālrunis no ķīnas, tu dabūsi vēl braukt uz Mārupi viņu atmuitot un PVN nomaksāt. Tā ka padomā divreiz, vai ir tā vērts - kad nomaksā nodokļus, nav vairs tik liela tā cenu starpība ar pašmāju veikaliem.

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Jāizmanto pasts un uz Mārupi nebūs jābrauc. Tikko atnāca hobij lietiņas no ASV, (8 darbdienas līdz LV, vēl 3 muitā gulēja un vēl 7 līdz pasta nodaļai svētku dēļ) bet samaksāju pastā uzrēķināto PVN un nekāda stresa.

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Vispār jau jāsaka ķīnīzerim, lai neraksta kautkādas dīvainās deklarētās vērtības pakām (tālrunis par 10$, un tamlīdzīgi) - tad arī problēmu nebūs, paka atnāks līdz tuvējai nodaļai, un tur apmaksāsi PVN.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.