Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gabriela

+45

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 675 skatījumi

Vai tas skaitās apzinātais sapnis?

Hobiji » Cits

Es sapņojot sapni pēkšņi sapratu, ka sapņoju, Un kad es to sapratu momentā man pieauga lieli pūķa spārni, un visa apkārtne palika tāda kā pikseļi, melnā un brūnā krāsā., man balika ļoti bail un es pamodos. Vai tas ir apzināts sapnis?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Matiss

-110

 
Tos sauc par lucid dream. Kad zini, ka atrodies sapnī. To var panākt veidojot kādu ieradumu, kas tev liek parbaudīt vai esi sapnī pieņemsim iekniebj sev ik pa laikam, tad paskaties pulksteni (sapnī tas iet uz riņķi vislaik). Apsties kādu bildi (tā būs miglaina) Pirms ej gulēt apzinies par atrašanos sapnī. Kad esi sapnī un esi izstestējis un sapratis, ka tiešam esi sapnī, tad tu vari kontrolēt, kas notiek apkārt veidot savus notikumus, bet ir jauzmanās, lai tu nesāc parak uzjautrināties un nobīties. Tev vajadzetu palikt miera stāvoklī sapņa laika, jo par daudz emociju tevi pamodinās. Visgrūtākais man ir turēt emocijas vienmērigi, jo kad sāku kontrolēt savu sapni pēc savām iegribām, tad pamostos dēļ emocijam. Tu atceries tos sapņus no kuriem tu pamosties. Mēs sapņojam reizi stundā, ja nemaldos. Un kad piecelies un tad velreiz aizmiedz ir lielāka iespēja iekļut lucid sapnī. Protams tas viss prasa treniņus, lai pieņemis mainītu attēlu man nesanāk 100% iegūt ainu ko gribu. un pamostos

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Linda Stīrija

+2445

 
Neesmu eksperts, bet man liekas, ja tu to savus pūķa spārnus speciāli pieaudzē, nu apzināti ievirzi sapņa gaitu - tad jā, to varētu nosaukt par apzināto sapni.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.