Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Elīna J

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 956 skatījumi

Nedienas ar sūtījumiem.

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Sveiki! Ir radusies situācija, kad nepieciešams diviem adresātiem nosūtīt divas lietas - vienam - pāri auskaru, otram - gredzentiņu. Svars abiem ir praktiski nekāds, auskari arī paši par sevi ir plakani un tādēļ es vēlējos vaicāt, vai man tiešām tie abi ir jāsūta kā sīkpaka, vai es nevaru tos vienkārši ielikt aploksnē un nosūtīt kā vēstuli jeb arī man viņus vienkārši atmetīs atpakaļ? Mazākā sīkpakas nosūtīšana maksā ap 2 ls, kas ir vienkārši smieklīga cena par tādu sīkumiņu. Varbūt kāds var padalīties, kas ir visizdevīgākais variants tādu mazu lietiņu nosūtīšanai? Liels paldies jau iepriekš!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Ja aizkari ir plāni, paņem 2 pastkartes vai tā lieluma biezu papīru, pa vidu kartonu, kurā izgriezts to lielumam atbilstošs caurums, nostiprini tajā auskarus vai gredzenu tā lai tas būtu fiksētā stāvoklī un sūti.

Vairākkārt tā esmu saņēmis monētas. Labāk jau ierakstītā vēstulē, ja manta ir ko vērta

pirms 11 gadiem  

Elīna J, pirms 11 gadiem :

Paldies, Ego :)
Es jau salasījos citā, pavecā diskusijā, kur runāja par pīrsingu sūtīšanu un komentētāji teica, ka viņi visu tur šausmīgi skenē un teju vai uz elektriskā krēsla sūtītāju, ja uzraus :D Tad es varu klausīt tavam padomam, nopirkt dārgāko pastmarku par 0.55 Ls un vienkārši iemest jebkurā dzeltenajā kastē, ja sūtījuma vērtība šajā gadījumā nav nekāda dižā , lai taisītu visu trādirīdi ar apdrošināšanu vai ierakstīšanu? (man tuvākajā pasta nodaļā nav fiksākās un laipnākās darbinieces)

Ego , pirms 11 gadiem :

Varbūt tagad arī ko skanē, pieliec vēl foliju ;)

Elīna J, pirms 11 gadiem :

Labi, paldies. Cik sen atpakaļ tad tu mēdzi piekopt šādu taktiku?

Ego , pirms 11 gadiem :

Pasen, bet šajā gadu tūkstotī

Stella, pirms 11 gadiem :

Ir dzirdēts gan, ka skenē. Un tā arī dara. Bet, ja viņi pieļauj, ka tas varētu būt pastkarītes elements, tad jau domāju, ka aizsūtīsies arī tā. Tāču tomēr iesaku sūtīt kā sīkpaku.

Elīna J, pirms 11 gadiem :

Paldies!
Stella, vai Tu gadījumā nezini, kā tieši tā skenēšana notiek? Vai viņi tā, kā caurskata, kas lācītim vēderā, vai arī vienkārši skenē uz metālu?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

latvis

+1561

 
Atšķirībā uz kurieni jāsūta, ja pa Latviju, tad izmantojiet ierakstītu sīkpaku 1,73Ls (neapdrošināta), ja uz ārzemēm, tad būs vēl lētāk. Latvijas robežās Jums neviens neskanēs, vienīgi noformējot sūtījumu pastā, pasta darbinieks pārbaudīs sūtījuma saturu. Ja sūtīsiet uz ārzemēm tad 20% gadījumu muitā veiks skanēšanu. Ja Jūs veicat uzņēmējdarbību un sūtījumus izsūtāt regulāri, iesaku noslēgt līgumu ar Latvijas pastu, kas piemēros Jums atlaides.

pirms 11 gadiem  

Elīna J, pirms 11 gadiem :

Paldies, latvi! Neko nelegālu jau negrasos sūtīt, citādi par to skenēšanu jau būtu vienalga, vienkārši kā jau minēju, sūtījums ir tik niecīgs, ka to bez problēmām var ievietot parastā aploksnē un nosūtīt kā vēstuli, jo tie paši Ls 1.73, kas ir vēl bez speciālās pakas iegādes vienkārši tādam sīkumiņam šķiet par daudz. Problēmas sākas ar to, vai tā drīkst un cik lielā mērā parastās vēstules no dzeltenās kastes tiek pārbaudītas. Un jā, plānoju sūtīt tepat, Latvijā.

latvis, pirms 11 gadiem :

Par to ko drīkst vai nedrīkst sūtīt, varat izlasīt šeit: http://www.likumi.lv/doc.php?id=193574
Kā alternatīvu varat izmantot pasta staciju, protams, ja Jūsu uzskaitītie priekšmeti nav dārgmetāli/juvilierizstrādājumi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.