Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kristīne

+122

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3288 skatījumi

Vai internetbankā rezervēto summu ir iespējams atcelt?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Situācija tāda, ka veicu pirkumu internetbankā, maksājuma laikā radās kļūda, nauda tika novilkta, bet pasūtījums nenotika. Nesaprotu, kā tur tālāk tās lietas risināt vai vienkārši samierināties ar vējā palaistu naudu.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja maksājums kada iemesla dēļ nenotika, bet summa tika rezervēta, pēc dažām dienām nauda atgriezīsies jūsu kontā, un nekas jādara nav, ja maksājumu neesat veikusi un neesat autorizējusi naudas noņemšanu no sava konta, tad ir jāraksta iesnieguma bankai, banka iesniegumu izskatīs un, ja jūs nebijāt vainīga, tad banka naudas zudumu kompensēs. Ja nauda tika pārskaitīta pārdevējam, bet darījums nav noticis, tad tas jau jums ir jārunā ar personu, kam šī nauda tika pārskaitīta, jāvienojas par tās atmaksu vai pakalpojuma vai preces piegādi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja pārdevējs nav "kreisais", tad nauda agrāk vai vēlāk tiks pārskaitīta atpkaļ tavā kontā, bez papildus iejaukšanās no tavas puses. Saziņa ar pārdevēju, izklāstot savu problēmu, protams, par ļaunu nenāks.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Tāpēc jau tā ir rezervēta, nevis pazudusi. Tās lietas risina ar savu banku un pārdevēju

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.