Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gatis Brencis

+1547

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1593 skatījumi

Naudas pārvedums

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Vai ir iespēja naudu no bankas konta (Swedbank) internetbankas vai mobilās bankas pārskaitīt kādam cilvēkam, lai viņš pārvedumu varētu saņemt pasta nodaļā?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

pirms 14 gadiem  

Gatis Brencis, pirms 14 gadiem :

Nu jā, ar pastu man viss skaidrs, kā var saņemt, bet vai var no sava bankas konta pārskaitīt, ja sūtītājam pasts un bankas filiāles tālu, bet pieejams ir internets un saņēmējam nav bankas konta, bet pasts blakus. Sarežģīta situācija :)

Dainis Bērziņš, pirms 14 gadiem :

Maksājumu pakalpojumu dienests sniedz speciālos maksājumu pakalpojumus klientu lokam īpašu norēķinu vai maksājumu veikšanai. Ir šādi speciālie maksājumu pakalpojumi:



regulārās iemaksas: vienošanās starp klientu juridisku personu un Latvijas Pastu par norēķinu sistēmas izmantošanu iedzīvotāju un organizāciju maksājumu ieskaitīšanai klienta kontā;
regulārās izmaksas: vienošanās starp klientu juridisku personu un Latvijas Pastu par norēķinu sistēmas izmantošanu regulārām klientu iemaksām norēķinu sistēmas kontā ar mērķi veikt izmaksas vai norēķinus ar citām fiziskajām vai juridiskajām personām.

Par minētajiem pakalpojumiem Latvijas Pasts un klients slēdz īpašu līgumu, kurā detalizēti nosaka speciālo pakalpojumu veikšanas noteikumus.

Dainis Bērziņš, pirms 14 gadiem :

Domāju, ka pasts neatteiksies no iespējas nopelnīt kaut kādus % un vari noslēgt līgumu par vajadzīgajiem pakalpojumiem

Gatis Brencis, pirms 14 gadiem :

Tas viss diezgan sarežģīti, gribēju tikai vienu pārskaitījumu veikt tuvam cilvēkam, kurš palicis uz svētkiem bez naudas, lai rīt pastā varētu saņemt, bet laikam neizdosies. Katrā gadījumā, paldies par atbildi.

Dainis Bērziņš, pirms 14 gadiem :

Vari aizsūtīt arī naudu ar autobusu_Pats esmu sūtījis mobilo tel. detaļas_Tikai jāiedod šoferim arī kāda kapeiciņa_Svētkos pasts tāpat nestrādās_

Gatis Brencis, pirms 14 gadiem :

Jā, pareizi, apskatījos, rīt vajadzīgā pasta nodaļa tā vai tā slēgta. Risinājumu atradu, pārskaitīju naudu saņēmēja kaimiņam, paziņai. Viss ok, paldies :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis

+11264

 

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Glupais

+2639

 
Nesanāks.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.