Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Elīna J

0

 
  • 0

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 461 skatījumi

Sūtījumu saturs uz angliju ar Latvijas Pastu

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Sveiki!

Ziemassvētku laiks klāt, jāsūta visiem dāvanas, arī tie ir pelnījuši, kuri tos aizvadīs aizjūrā. Šoreiz interesē paciņas nosūtīšana uz Angliju, šobrīd kā vienīgo normālo opciju nelielai paciņai (zem 0.5 kg), diemžēl, redzu tikai Latvijas pastu. (droši rakstiet, ja ziniet cenu ziņā izdevīgas alternatīvas tieši maziem sūtījumiem). Arī par to ir daži jautājumi:

1) Vai drīkst sūtīt kosmētiku? Primārais - mani interesē nosūtīt lūpukrāsas un acu ēnu paleti. Vēlētos jau arī smaržas, bet laikam nedrīkst vai tikai ļoti mazas? (zinu, ka pirms kāda laika mamma mēģināja nosūtīt matu krāsu un nevarēja, tādēļ varbūt kāds zina labāk/ir pieredze?)

2) Gan jau sava daļa ir sūtījusi caur pastu paciņas uz Angliju - vēlējos vaicāt, cik ilgā laikā parasti piegādā? Saprotu, ka ap Ziemassvētkiem viss notiek daudz lēnāk, bet tas vispār interesē arī ārpus šī konkrētā sūtījuma.

Liels paldies, ceru, ka kāds var palīdzēt. :) Priecīgu visiem šo pirmssvētku laiku! :)

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (0)

Tava atbilde

Šim jautājumam vēl nav atbildes. Esi pirmais!

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.