Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 6642 skatījumi

Uz ASV ir vērts braukt meklēt darbu?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andris Petersons

+2603

 
Amērika bij ir un būs lielo iespēju zeme... Tas nenozīme ka visiem paveiksies,bet vismaz visiem ir aptuveni vienādas iespējas...Tā ir pati demokrātiskā demokrātija ...Pati saliedētākā tāuta,kas savā būtībā sastāv no visu iespējamāko nāciju un tautu kokteiļa..Ievērojiet kāds klusums ir stadionā kad skan amērikas himna un kas darās pie mums ...Mni tas vinmēr ir pārsteidzis ,tas tā vila pārdomām...!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Smic

+7309

 
Visticamāk, ka tevi vienkārsi tur neielaidīs. Un ja ielaidīs, tad tik pat ātri izmetīs ārā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Darbs uz ielas nemētājās nekur. Arī Amerikā nē. Piekrītu aukstāk teiktajam, ja vari Latvijā atrast darbu, tad arī Amerikā atradīsi. Amerikā liels pluss ir tas, ka viegli var uzsākt savu biznesu. Nav tādas birokrātijas kā pie mums. Man māsīca aizbrauca uz ASV pirms vairākiem gadiem. Ir iekārtojusies labi. No sākuma strādāja par šuvēju, bet tagat jau pašai ir savs salons un veikals. Ja ir nopietna interese varbūt varu palīdzēt nodibināt kādu kontaktu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

bitch

+4268

 
Ja esi aktīvs, un spēj atrast darbu Latvijā, tad domāju, ka ASV arī atradīsi.
Bet atceries, ka tā ir pavisam savādāka kultūra un ar nezināmo vienmēr ir jāuzmanās. Var gadīties tā, ka iztērē baigo naudu, lai tur pirmkārt nokļūtu. Tad sāc iedzīvoties, bet saproti, ka tā valsts tomēr nav tā, kur vēlies pavadīt savu dzīvi. Esi piesardzīgs. Taujā cilvēkus, kas jau tā ir izdarījuši.
Var jau būt, ka aizbrauksi, atradīsi labu darbu un, ka dikti iepatiksies ātrās ēdināšanas restorānu uzdzīve un vispār dzīve tur.
Ja nopietni domā braukt, tad apsver visus variantus, kādi vien ienāk prāta. Var arī gadīties, ka labu darbu neatrod, jo nekur nepieņem darbā, jo bieži mēdz neatzīt citas izglītības sistēmas, līdz ar to Tava kvalifikācija var nebūt pietiekama un beigās nāksies strādāt par autobusu šoferi vai par apkopēju.
Un, protams, jābūt labām valodas zināšanām.
...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ir iespēja, tad tikai caur paziņām. Firmas noplēš lielas naudas summas, un pēdējā laikā parādās krāpnieku firmas. Katra pelna kā māk. Labāk uzticies savām paziņām vai draugiem, sanāks arī lētāk un beigās arī atradīsi kādu darbiņu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tagad visur ir maz darba, kā jau visur citur. Paši Amerikāņi dara darbus, ko agrāk nebija darījuši.. Piemēram strādā fermās vai fabrikās, kurās agrāk strādāja lielākā daļa cilvēki no citām valstīm.. Tātad, ja domā braukt kaut kad tuvākajā laikā, tad nesteidzies, bet nedaudz pagaidi, kad paliks siltāks laiks.. Tad varēs strādāt piemēram uz lauka, vai siltumnīcās.. Bet kā tieši Tu domā braukt, pats caur pazīstamajiem, vai caur firmu?

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.