Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Evita

+349

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1404 skatījumi

Kā nopirkt dzīvokli par izdevīgu cenu?

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Vai ir kāds saits, kur būtu dzīvokļi par izdevīgu cenu? Vai šo jautājumu uzticēt māklerim?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Māklera gadījumā cena nebūs izdevīgākā, taču nebūs pašai dzīvoklis jāmeklē. Vajadzēs tik aizbraukt apskatīties vairākus un izvēlēties labāko.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Protams, ka bez starpniekiem. Turklāt iesaku apskatīt pēc iespējas vairāk dzīvokļus, lai salīdzinātu un izvērtētu variantus. Ja ir tuvumā kāds zinošs par būvdarbiem, tad to var ņemt līdzi, skatoties dzīvokli. Patiešām izdevīgs variants ir nopirkt neremontētu pavecāku dzīvokli kādā ne tik nolaistā padomju laika mājā pa lētāku naudu un pārtaisīt pēc sirds patikas. Izmaksas, ja nepārspīlē ar greznību, jebkurā gadījumā ir zemākas nekā atbilstošas kvadratūras dzīvoklim jaunceltnē, pat ar visu logu un radiatoru maiņu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jēdziens izdevīga vai neizdevīga cena ir stiepjams jēdziens, ar mākleri būs noteikti dārgāk, taču ieekonomēsiet savu laiku, izskatot sludinājumus presē, internetā, to pašu, ko ikdienā dara mākleri, tikai par attiecīgu samaksu vai komisiju. Viss ir atkarīgs no tā, kā vienosieties ar pārdevēju. Mākleru komisijas ir mērāmas tūkstošos latu, parasti sastāda noteiktu procentu no dzīvokļa iegādes vērtības, tas nozīmē, ka jums šis dzīvoklis būs par 1000 latiem dārgāks nekā, ja to iegādātos bez starpnieka...

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.