Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 981 skatījumi

Sveiki. Vai šeit ir kāds, kas dzīvo Rīgā, Visvalža ielā/ielas rajonā? Interesē, cik labs šis rajons ir dzīvošanai?

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

It kā rajons ir labs, tajā ielā atrodas divas skolas, kā arī LU HZF, netālu ir Bankas centrālā ēka. Pa dienu tur arī ir smuki, bet kā ir vakaros, kad ir tumšs? Nu es domāju, vai nav tur daudz kaut kādu dzērāju vai tādu, kas blandās apkārt un meklē nepatikšanas?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Es pieņemu, ka runa iet par Visvalža ielu 3, kas ir populārākā māja, kur mēģina nogrūst/izīrēt dzīvokļus?..

Ielai nav ne vainas - tā ir īsa un klusa, tuvu centram, un nekādas īpašas blandoņu aktivitātes vairāk kā centrā tur nav. Bet pati augšminētā māja (un vispār tās pāris dzīvokļu mājas uz Visvalža ielas) ir pilnīgākās miskastes. Drausmīgi plānojumi, draņķīgi kaimiņi, pēdējie remonti veikti vēl padomju laikos - tā ir Visvalža ielas 1 un 3 ikdiena. Tak apskati to māju kaut no ārpuses (it sevišķi pļavas puses) - pat paneļu ēkas ir pievilcīgākas par šo mūra sērkociņu kārbiņu.

Labāk iesaku pameklēt kaut ko turpat esošajā Lāčplēša ielā, Upīša ielā (dārgāk) vai Ģertrūdes ielā (līdz 75. numuram!, jo Avotu iela burtiski pārgriež Ģertrūdes ielu uz pusēm - turīgajā, drošajā un sakoptajā, un bomžu/dzērāju pārpildītajā).

pirms 10 gadiem  

Gribu zināt, pirms 10 gadiem :

Paldies par informāciju.

Jā, tieši par to māju arī iet runa. Par remontiem runājot, vienmēr jau var dzīvokli izremontēt kā pašam patīk, un būs viss ok. Esmu redzējis to māju gan no ārpuses, gan no pagalma, man viņa briesmīga neizskatījās. Pagalms nebija sliktāks nekā pārsvarā visi pagalmi, kuros esmu bijis Rīgas centrā.
Runājot par kaimiņiem, no kurienes tāda informācija?

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Nu dzīvoklī ta kosmētisko uztaisīsi, a kāpņutelpa, komunikācijas, stāvvadi un apkures sistēma ta ir un paliks katastrofāla, jo tajā mājā vairumam cilvēku līdz remontam kā līdz mēnesim.

Par kaimiņiem tāda informācija, jo pats dzīvoju ap stūri uz Upīša ielas, un konkrētajā mājā pusgadu īrējot izturēja mana kolēģe - pāris reižu sabiju ciemos, un vienā no reizēm nākot ārā no kāpņutelpas iztrenkāju urļikus, kas jau taisījās zagt spoguļus. :) Tā ka, kā saka - nav tā patīkamākā pieredze.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.