Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 949 skatījumi

2013 g. nogalē saņēmām no SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" Pļavnieku nodaļas tāmi par uzkrājuma veidošanu nākamajiem plānot

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

2013 g. nogalē saņēmām Zemes ielā 5 Rīgā no SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" Pļavnieku nodaļas tāmi par uzkrājuma veidošanu nākamajiem plānotajiem remontiem.
Tātad iepazīstoties ar šo tāmi un milzīgajām summām, kas tajā bija norādīta sastādījām vēstuli un savācām parakstus no dzīvokļu īpašniekiem , ka atsakāmies no jebkādiem paildus maksājumiem, jo mājai jau ta ir milzīgi komunālo maksajumu parādi, vēstule tika iesniegta noteiktajā laika posmā,uz ko saņēmām oficiālu atbildi, ka atteikuma vēstulei nav juridiska spēka, jo tā neesot noformēta pēc kaut kādas tur izdomātas formas un no janvāra rēķinos tika iekļauta summa uzkrājuma veidšanai uz kuru dzīvokļu īpašnieki nav devuši savu piekrišanu, vai tas ir likuīgi un kā ar to cīnīties, vai tad šodien arī apsaimniekotājs ar varu var izņemt naudu no dzīvokļa īpašnieku makiem. tad kādā Valstī mēs galu galā dzīvojam un par ko mums jāiet balsot?

Pirms 10 gadiem

Vai tad tiešām mēs esam tik beztiesiski, ka pat apsaimniekotājs ar mums dara ko grib, vai ir kāds Civillikuma pants, kas aizsargā dzīvoķlu īpašnieku tiesības un kur varam griezties,. lai apturētu šo patvaļu?????

Daiga Redenieka, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Ivanovs

+119

 
Patvaļu Latvijā var apturēt tikai ja izdodas iesaistīt tv vai masu mēdijus,savādāk ta ir liela problēma.Latvijā ir lielāks bezpriģels nekā vari pat nojaust,

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vispirms Jums ir jāiepazīstas ar dokumentu, uz kura pamata šī uzkrājuma veidošana tiek veikta. Pastāv dažāda veida uzkrājumi, nezinot konkrēto situāciju, neviens jums neko ieteikt nevarēs. Piemēram, ir uzkrājumi, kuru veidošana notiek saskaņā ar dzīvokļa pirkšanas līgumu, respektīvi, iegādājoties dzīvokli, līdzi nāk arī noteikti apgrūtinājumi, tai skaitā, līguma ar apsaimniekotāju un atskaitījumi remontdarbu veikšanai. Katrs gadījums ir individuāls, koplietošanas telpas kādam jebkurā gadījumā ir jāuztur kārtībā, ja apsaimniekotājam rodas kādi izdevumi, kas ir lielāki par izveidotajiem uzkrājumiem, tad tas ir tikai loģiski, ka šie izdevumi tiek iekasēti no dzīvokļu īpašniekiem... Tā ka būs gadījumi, kad no uzkrājumu veidošanas atbrīvoties nebūs iespējams vispār, ja tas būs ierakstīts kā nosacījums pirkuma līgumā, parastajos gadījumos ar balstu vairākumu ir iespējams mainīt apsaimniekotāju vai lemt par citiem situācijas risinājumiem tiesiskā ceļā.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.