Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1596 skatījumi

Kādu firmu dibināt?

Bizness un finanses » Mazais bizness

Tātad problēma ir sekojoša. Ar draugu ir iespēja dibināt firmu ar starta kapitālu 10'000 līdz 20'000. Doma ir pievērsties IT un tādam kaut kam, bet griežos pēc jautājuma, jo nav īsti skaidrība, ko tādu lai veido kas būtu orģināls, ar ko iegūldītā nauda atmaksātos un kam cilvēki pievērsu uzmanību un būtu tiešām noderīgs. Varat ieteikt arī cita veida darbības virzienus. Galvenais ir kaut kas tāds kas cilvēkiem tiešām ir nepieciešams un vajadzīgs.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ar šādu pieeju tavs bizness izputēs laika sprīdī, kas proporcionāls atlikušās naudas lielumam. Pats galvenais ir ideja, kas atrod savu nišu. Ja nebūs labas idejas, neviens bizness neies. Tādiem gadījumiem ir fondi, obligācijas, akcijas, naudas tirgus, bet ne bizness un firma.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Atbilde ir pie Tevis paša :) Tev tikai jāpaskatās apkārt, kas ir tas, ko tu pats meklē, bet neatrodi, kas ir tas, kas tev vajadzīgs, bet nevari nekur atrast vai saņemt vajadzīgajā kvalitātē, tomēr... vienmēr vajag atcerēties, ka jādara tas, kur ir skaidrs saprašana un lai neiestājas apjukums jau pirmajos soļos :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Es ieteiktu sākt ar ļoti labi izdomātu konkursu ideju kauss, sagatavojies pēc viņu prasībām idejas prezentēšanai un meklēšanai un tad, kad varēsi pārliecināt ne tikai sevi, bet vismaz 10 sev nepazīstamus cilvēkus, ka tavam uzņēmumam ir potencials, tad fakts, ka tev ir finansējums atvieglos darbu ievērojami, bet atceries, ka idejas var arī nozagt, jo sevišķi, ja tās ir gana labas, lai spētu pašas sevi uzturēt vai ir ar zemām izmaksām, bet relatīvi lieliem ienākumiem. Ja īsti nezini un nesanāk pašam nodefinēt ideju, mērķus, atrast problēmu, kas visiem ir un atrast tai risinājumu, kuru veidot un tirgot, tad skaties vai kaut kur jau nav kāds uzņēmums, kas cīnās, lai izturētu finansiālo krīzi un piepalīdzi investējot izvēlētajos kandidātos, kļūsti par partneri un iespējams iemīlēsi nišu, kurā jau ir kāds līderis ar sapni un mērķi un varēsi palīdzēt sasniegt šo sapni nopelnot sev ievērojamu procentu... Galvenais pēc kā vadies ir tas cik esi gatavs un savai iekšējai balsij, izlemjot.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.