Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mehs

+4218

 
Ar šo programmu neko palīdzēt nevaru, bet varu ieteikt brīvo Gnucash. Ieskaties lekcijās http://odo.lv/Training/Gnucash .

pirms 13 gadiem  

Kaspars Vanags, pirms 13 gadiem :

Paldies! A kā to programmu var lejupielādēt? Es tur neko nesaprotu... :(

Kaspars Vanags, pirms 13 gadiem :

Varbūt tomēr kādam ir grāmatvedību programmas Horizon Start sākuma versija? Ja ir, dodiet ziņu! Paldies. ;)

Mehs, pirms 13 gadiem :

Googlē var visu atrast un latviešu valodas atbalstu arī. http://code.gnucash.org/builds/win32/trunk/ te ir vairāku versiju saraksts, skat jaunāko pēc pievienošanas datuma. Labums ir tas, ka Ogrē ir kursi kā strādāt ar šīm free programmām un naudu ieekonomēsi strādājot ar bezmaksas licenci. Parakājies vēl par odo.lv , tur ir vēl informācija.

Kaspars Vanags, pirms 13 gadiem :

Bet es nemāku to uzinstalēt!
Kā to dara?

Mehs, pirms 13 gadiem :

Pēc faila lejuplādes, piem. - gnucash-2.4.3-svn-r20388-setup.exe , tad palaid to, izvēlies valodu Latviešu, un seko norādēm. Paaicini palīgā kādu gudrāku, jo kā varēsi apgūt kādu programmu pašmācības ceļā, ja nemāk pasu elementārāko? Šajā gadījumā tomēr bez vietējās konsultācijas neiztikt. Datoru ieslēgt/izslēgt, programmas ieinstalēt/noņemt, failus sakārtot pa mapītēm, sistēmu patīrīt no drazas, izveidot rezerves kopijas, atgūt izdzēstos failus, ierakstīt CD utt, ir jāmāk katram grāmatvedim!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.