Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oskars Pakers

+441

 
Nu principā, jā, ja tu esi pārbaudījis, ka free shipping ir uz Latviju, tad papildu izmaksas var būt tikai PVN, muitas nodoklis un valūtas maiņa tavā bankā. PVN jāmaksā, ja preces vērtība ir lielāka par ~150 € ja nemaldos juridiskām personām un ~45€ privātpersonām, tāpat arī muitas nodoklis tiek piemērots tikai, ja preces vērtība pārsniedz tās summas, un muitas nodoklis atšķiras katrai preču grupai, piemēram, elektronikai es zinu ir 0%, tātad ja būs vērtīga elektronikas prece, tad maksāsi tikai PVN. Ir citas valstis, kurām ir daudz vēl visādu mistisku nodokļu šajā jomā, taču Latvija tādā ziņā ir cepuri nost. Tā, ka nav jābaidās, ka tev varētu būt baigās papildus izmaksas, ja jau akurāt` nopirksi portatīvo datoru ebay.com tad nebūs žēl samaksāt 50 Ls valstij ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vispirs pārliecinies vai free shiping ir uz latviju, ja viss ok tad ... Jamaksā par Preci + ja caur paypal tad 1-2 sant par to kā starpnieku + nevajag aizmirst par bankas procentu (bet tas viss ir pāris santīmi) + Muitas nodoklis ... PVN nav jamaksā ja sūta kā dāvanu , ko ebay lietotāji parasti izmanto

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Pārdevējam vairāk nekas jāmaksā parasti nebūs, bet par papildizmaksām - nebūt nē - nevajag aizmirst par muitas nodokli un PVN.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.