Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Santa Markote

+20

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1257 skatījumi

Kādēļ PayPal sistēma negrib pieņemt internetveikalā norēķiniem bezmaksas piegādi? Ja piegāde ir maksas, tad viss strādā.

Bizness un finanses » Mazais bizness

Pirms 13 gadiem

Būšu neprecīzi uzrakstījusi jautājumu. Mums pašiem ir i-veikals, kurā gribam piedāvāt iespēju norēķināties ar bankas kartēm, izmantojot PayPal starpniecību. Viss strādā, izņemot tad, kad pircējs ir izvēlējies kādu no bezmaksas piegādes variantiem (piem., saņemt preci birojā/veikalā). Veikals ir izstrādāts Joomla, VirtueMart. Tās programmas ir apgūtas pašmācības ceļā, bet ar šo PayPal problēmu gan netiekam galā. Negribās to vienkārši pieņemt kā tehniski neatrisināmu jautājumu.

Santa Markote, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Paypal pieņem apmaksas arī ar bezmaksas piegādi, tā būs kāda jūsu pašu aplikācijas kļūda. Ja nu galīgi nekas nesanāk varat pamēģināt piegādes cenu norādīt 0.01 sant un preces cenai šo santīmu noņemt nost, gala rezultātā cena būs nemainīga. Lai gan paypal ir ļoti neizdevīgs un dārgs prieks, bezmaksas piegādi piedāvā tikai ķīnieši veikali, kas tirgo ar apgrozījumu miljonos dolāru, lielākā daļa ES veikalu gluži otrādi, izvēlptps maksāt caur paypal, pieskaita vēl pāris EUR klāt par paypal transakciju.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Pats nesen sūtīju preces no Vācijas i veikala un bija slinkums meklāt naudas maku un kredītkarti, tādēļ izvēlējos paypal un jau shopping cart, norādot maksāšanas veidu paypal tūlīt bija jāatķeksē, ka + 2 EUR.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Tā nevajadzētu būt. Paypalam principā ir vienalga vai tā samaksa ir par preci, par piegādi vai Tu vienkārši tāpat ziedo.
Varbūt Paypal ir problēmas ar konkrēti to pārdevēju, kas piedāvā bezmaksas piegādi. Pameklē citu, kam ir bezmaksas piegāde.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.