Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valdis P.

+2589

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1472 skatījumi

Radio/CD/Tape=nodoklis. Par ko?

Bizness un finanses » Nodokļi

Kāds likums nosaka kārtību, ko drīkst klausīties, ko- nē, vai tas ir kārtējais 'atbalsts' mazajai uzņēmējdarbībai?
Varbūt mani neinteresē mūzika, ko it kā neesmu nopircis, gribu vienkārši klausīties Latvijas Radio informatīvos raidījumus, galu galā- laika ziņas!
Kāpēc būtu jāapliek ar kaut kādu mistisku nodokli sīkie uzņēmumi, individuālie darba veicēji, vai tas ir likumdevēja stimuls pamest valsti, kurā ir tik grūti pastāvēt?!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tas ir šaurs skatījums uz informācijas nesējiem, kuriem piekabina tādu papildus maksu klāt. Var pacelt jautājumu, ka tad jau iznāk legāli tajos ierakstīt kačātu mūziku, filmas utt. Bet tie simts jau skaitās gudrāki, nekā pārējie.

pirms 14 gadiem  

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Kas tas ir par 'kantori', kura pārstāvis iet iekšā uzņēmumu telpās un uzrauga vai tiek klausīts radio, mūzika. Ja neko nesadzird, tad liek parakstīties, ka neklausies pat pleijeri, nerunājot par mūzikas centriem. Ja klausies, tad maksa atkarīga no telpas kvadrātiem.

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Ir dzirdēts, ka šo pārstāvi bieži vien uzņēmēji sagaida ar sašutumu, agresiju, pretestību. Nākošreiz vizīte notiek ar policijas pārstāvi, tālākās sekas man nav zināmas. Cik noprotu, tas ir saistīts ar autortiesību interesēm, bet nezinu- kāpēc nevarētu klausīties piem., radio staciju, kurā neskan dziesmas...vsk. daudz neskaidrību. Diemžēl, pats nebiju klāt, kad uzradās 'kontrole'.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.