Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3529 skatījumi

No kādas summas čekam nepieciešama stingrās uzskaites kvīts vai pavadzīme un no kādas summas obligāti vajag rekvizītus? Paldies!

Bizness un finanses » Nodokļi

Dzirdēju, ka nesen šīs summas esot mainītas...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Preču pavadzīme-rēķins arī ir tā pati grāmatvedības stingrās uzskaites kvīts. Tikai jau no šā gada pirmā janvāra, tām pavadzīmēm vairs nav tik singra nozīme. Jo VID PPR nr. neizsniedz un firma pati var nolemt, kādus nr. likt, kā arī zīmogs uz pašas PPR arī vairs nav obligāts. Līdz ar to tā stingrā uzskaite vairs nav tik stingra. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Cik zinu, tad čekā rekvizītus vajag sākot no 20 Ls. Pavadzīme lielākoties ir vajadzīga, lai pierādītu preces izcelsmi. Jo tāda spēka, kā kādreiz bija preču pavadzīmēm vairs nav.

pirms 14 gadiem  

Mārtiņš Lauris, pirms 14 gadiem :

Es nerunāju par pavadzīmi, ar ko šoferis pārvadā preci, bet par grāmatvedības stingrās uzskaites pavadzīmi/kvīti. Tikai rekvizīti darbojas līdz noteiktai summai, (40 vai 50Ls?) bet tā summa esot mainīta :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.