Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Juris Līčišs

+197

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3121 skatījumi

Izmaksas no PayPal uz bankas karti

Bizness un finanses » Nodokļi

Situācija ir tāda, ka tuvākajā laikā sākšu no sava PayPal konta veikt izmaksas uz bankas karti - katru mēnesi un summas varētu būt ap 500 Ls katrā darījumā. Vai nākotnē man radīsies problēmas ar bankām, kad sāks interesēties- kas tie man par ienākumiem un neuzsūtīs VID, lai maksāju ienākuma nodokli?
Varbūt kāds zin, kādas ir izmaksu lielums laika periodā, pie kurām VID no manīm nemēģinās piedzīt kādus %.
Zvanīju uz Swedbank ar šādu jautājumu - otrā galā nekompetents darbinieks, kurš mācēja atbildēt tikai kā savus pieņēmumus un iespējas.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ka Dia

+692

 
Pārskaitījumi no PayPal konta izdrukā parādās kā "atgriezts darījums" (tieši tāpat kā jebkurš cits atgriezts darījums ar bankas karti) un šo jēdzienu vispār var plaši interpretēt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Uz šo jautājumu jums neviens kompetents cilvēks tāpat nesniegs atbildi, jo tā būtu palīdzība izvairīties no nodokļiem, kas pēc savas būtības ir krimināli sodāma darbība. Varu pateikt tikai to, ka katrā bankā ir savi iekšējie noteikumi un pazīmju kopums, ko tā ņem vērā, lai izpildītu ES direktīvu par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju, kā arī citus likumus un Ministru Kabineta noteikumus.

pirms 13 gadiem  

Juris Līčišs, pirms 13 gadiem :

tā arī atbilde neizskanēja... Vajag kādus nodokļus maksāt par šādām summām? ~400-500 ls mēnesī?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Protams, ka par jebkuru uzņēmējdarbību ir jāmaksā nodokļi un jāreģistrējas VID kā nodokļu maksātājam, bet ne jau tas bija jūsu jautājums, jūsu jautājums bija, vai jums izdosies izšmaukt neko nemaksājot un neradot aizdomas...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Ja negribat maksāt nodokļus no paypalā uzkrātajiem līdzekļiem, tad neveiciet regulārus pārskaitījumus uz vienu bankas kontu par lielākām summā nekā minimālā alga valstī, bet izmantojiet šos līdzekļus, lai iegādātos preces Eiropas Savienības Ekonomiskās Zonas robežās. :-)

Juris Līčišs, pirms 13 gadiem :

nu bet te jau nekāda uzņēmējdarbība... vnk man, piemēram, sūtīs no ārzemēm.

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Bankam galiigi neintresee cik un no kaa ienaak nauda Tavaa kontaa,un vinjas tikai priecaajas ja tas taa notiek,jo kameer neesi iznjeemis ara naudu vinjas to var izmantot savaas banku operaacijaas... un taa pelniit naudu sev.Vieniigais kad vinjas saaks uztraukties buus tad ja banku aplaupiishanas grafiks un summas sakritiis ar Tava konta papildinaashanas grafiku un summaam.
Savukaart VID saaks par teviim intreseeties tajaa briidii kadbaaziisi savu degunu tur kur nevajag,vai arii ja peekshnji izlemsi izdariit lielaaku pirkumu ko nav iespeejams nosleept... Bet arii tad ja speesi pieraadiit ka pirkumam naudu ieguvi oiemeeram lasot pudeles un vai audzeejot tulpiites viss buus OK

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Benkām jau sen tiek pieprasīts ziņot par aizdomīgiem darījumiem. Visa tava pārskaitījumu vēsture tiek analizēta ne tikai tavā bankā, bet smuki aizceļo uz otru pusi okeānam un tur vīri melnā pēta, vai tavi trīs Ebay pirkumi nav legalizējuši melno naudu vai sponsorējuši El-Kedas un visādas citas lidojošās kurpes.

Kaspars Ermanis, pirms 13 gadiem :

Nu man regulaari kontaa ieskaitaas netikai alga, bet arii cita veida finance.... Un pagaidaamnevienam nav radushies jautaajumi kas un kaa kapeec. Taapataas arii es esmu veicis paarskaitijumu arii cita cilveek kontaa un arii tur bankas nav bazushas savu degunu ne arii VID kaut arii cilveeks bezdarbnieks.... Domaaju ka slieksnis kad cilveeks vareetu kljuut interesants lai vinjam buutu japieveersh uzmaniiba ir 5 - 10 kilo meenesii.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.