Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nav ko īdēt vaig organizēties un doties pie saimes visiem ,bet pats svarīgākais pirms tam izdomāt izlemt un rakstiski iesniegt savas prasības lai arī kādas tās būtu, sakarot vēlēšanas likumu palūgt atkapāties zināmākajiem publiskajiem valsts izzadzējiem u.t.t un otrs svarīgais punkts neiet prom kamēr tas netiks izdarīts. Tādā gadījumā tikai viņi saprastu ka tauta ir noteicēja.Un trešais ievēlēt tikai cilvēkus ar attiecīgu izglītību lai vadītu valsti nevis ka tagad ir dakteri ,traktoristi, dārzkopji un kādi vēl tur kam nav tur īstā vieta.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Mikus Domkovs

+848

 
Domāju tik ilgi līdz valsti pasludinās kā bankrotējušu. Deputēti (iespējams) aizbrauks uz savām villām ārzemēs un mēs dzīvosim vai nu kā Zimbabvē vai kāda lielvalsts pārņems grožus latvijā un pievienos savai teritorijai. Ļoti iespējam ka Krievija, jo Ušakovs jau gribēja panākt lai visi runātu krieviski + Abi pasaules kari bija saistīti ar krievijas vēlmi paturēt Baltijas valstu teritotijas.
P.S
kā Zimbabve novesta līdz bankrotam:
http://www.lapas.lv/?lang=LV&id=21&chron=14
100 miljardu banknote = maizes klaips
http://www.nra.lv/zinas/4672-zimbabve-emitejusi-100-miljardu-banknotes.htm

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

dēl pāris blusām segā nepirksi jaunu segu vai neiesi citur dzīvot, tāpēc nevajag pamest Lv bet gan nosist tās blusas un dezinficēt telpu respektīvi LAtvijas valdibu un dzīvot tālāk.Kurš ar mani?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Un beigt vienreiz skatīties uz citām valstīm viņiem šitā mums arī vaig absurds stulbums vaig koncentrēties uz Latviju un esošajām problēmām sakārtot visu LV pa plauktiņiem un tad var paskatīties kas apkārt notiek.
Bet mūsu saimes galvas ir tik aprobežotas ka paši neko nevar izdomāt tāpēc arī skatās ko citi un strādā pēc šablona tāpēc rodas problēmas.

pirms 14 gadiem  

viktors Aščuks, pirms 14 gadiem :

tieši tā tāpēc visiem japvienojas un uz priekšu "par Latviju''

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.