Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 237 skatījumi

Vai slimības naudas un atvaļinājuma naudas izmaksas lielumu ietekmē tas , ka darba devējs pilnā apmērā nesamaksā sociālo nodokli???

Bizness un finanses » Nodokļi

Vai slimības naudas un atvaļinājuma naudas izmaksas lielumu ietekmē tas , ka darba devējs pilnā apmērā nesamaksā sociālo nodokli???
Soc. nodoklis tiek maksāts katru mēnesi, bet ne pilnā apmērā. Piem aprēķina 300 eiro, bet samaksā 50. VSSA parādas ka nav viss samaksāts.

Pirms 10 mēnešiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Slimības, atvaļinājumu naudu aprēķina no maksāto nodokļu aspjoma.

pirms 10 mēnešiem  

raimonds samuilovs, pirms 5 mēnešiem :

Pilnīgi nepareizi, jo Ja nodokļi (arī iemaksas) tika aprēķināti, regulāri sniegta informācija Valsts ieņēmumu dienestam, tad kā darba ņēmējam jums bija tiesības uz īstermiņa sociālās apdrošināšanas pakalpojumiem (slimības naudu u. c) laikā, kad pastāvēja darba tiesiskās attiecības. Tas ir slīmības lapu un atvaļinājumu pilnā apmērā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.