Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1380 skatījumi

Vai iespējama krimināllieta?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Izrādījās ka parādniekam kura parādsaistības ir pierādītas tiesā, pie tiesu izpildītājiem ir vēl no 2003. g. līdzīga lieta. + vēl pie izpildītājiem ir arī piedziņas lieta par komunālajiem parādiem. Tas viss uz vienu cilvēku. Jautājums: vai tagad nevar rakstīt iesniegumu valsts policijā par naudas izkrāpšanu par to ka šī persona ņēma aizdevumu ar mērķi(jau iepriekšēju) to neatgriezt ko pierāda fakts ka šāda rīcība ir bijusi pagātnē?
Pirms tam, kad nebija informācijas par līdzīgiem gadījumiem - iesniegumi polcijā tika atteikti.
P.S.Kriminallieta gan vairāk nepieciešama profilaksei, lai cilvēks saprastu cik nopietni ir "ielipis". Reģistretu īpašumu viņam nav - un parādsaistības gluži vienkārši tiek ignorētas.
Paldies!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

T. L.

+2450

 
Nesaskatu pamatu,par ko vispar kriminallietu varetu ierosinat pec tava apraksta.Lietas pie tiesu izpilditajiem ir civillietas par paradiem un uz to pamata kriminallietu par krapsanu ierosinat nevar,jo tur nav pieradita krapsana un vins par to nav sodits ar tiesas spriedumu-ta ir vienkarsa paradu piedzina par nesamaksatajiem paradiem.Vinam jamekle tagadejie greki un izdaribas,kur varetu meginat vismaz kaut ko saskatit

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sandijs Zīle

+1135

 
kur tas parādās ka šī persona ir aizņēmusies naudu, cik daudz un vai tiešām ar mērķi neatdot to? ja to izdodās pierādīt tev, tad tas atkal ir laika jautājums tiesas procesā kādu sodu piešķirs cilvēkam kuram nekā nav

pirms 14 gadiem  

Autoserviss 4U, pirms 14 gadiem :

Tādēļ jau jautāju: Vai tas ka šai personai ir trīs lietas pie tiesu izpildītājiem jau pats par sevi nav uzskatāms par šādas rīcības sistemātiskumu?
Tas cilvēks uzzinot ka ir iesākts ne tikai civilprocess bet arī kriminālprocess 100% sasparosies un atdos to naudu. Viņš ir spējīgs to atdot - tikai negrib. Viņam pie kājas - jo saprot ka viņam nekas nepieder.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.