Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Una Vecbērza

+10

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2904 skatījumi

Transporta izmaksas precei no Ķīnas?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Es vēlos kā I/K iepirkt rūpniecības preces (trauki, suvenīri) vairumā tirgošanai savā bodē, viņi norāda FOB cenu, transportēšana jāsedz man pašai, vai tas nebūs pārāk sālīti?
Un kādas vēl izmaksas ir- muitošana, PVN, u.t.t.?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ar tiem kiinieshiem lloti uzmaniigi vinni meedz kraapties. Protams ka transporteeshana jaasedz pashai + atmuitoshana + PVN rezultaataa sanaak labs cipars un tapec cilveeki briinaas kapeec Latvijaa ir tik daargas preces.

pirms 14 gadiem  

Una Vecbērza, pirms 14 gadiem :

Bet kāpēc tajā pašā laikā Polijā ķīniešu preces ir ievērojami lētākas, mūsu vairumtirdzniecības bāzēs cenas reizēm ir lielākas nekā viņu veikalos- vai tad uz Poliju aiztransportēt sanāk lētāk nekā uz Latviju?
Es nevaru atrast kodu rūpniecības precēm, gribētu puslīdz precīzos skaitļos uzzināt, cik % no pasūtījuma vērtības sanāk transporta, muitošanas izdevumi.
Bet par to krāpšanos, kā tieši tas izpaužās- atsūta neīsto preci, bildē tā ir fotošopēta, vispār notin galus?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bet kas nosaka apdrošināsanu un tās lielumu?Saprotu,ka ir PVN un muitas nodoklis 2,5%.Bet tas palielinās ja klāt ir apdrošināšana.Maksā nodokļus no visas summas.Bet kā var vispār zināt ka mana prece ir apdrošināta vai nav?Vai tas parādās kā mistiska summa kad prece jau ir muitā?

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pasūti preces vairumā no Ķīnas un citām Āzijas valstīm

http://easttradegroup.com/

- tiek nodrošināti transportēšanas pakalpojumi
- nepieciešamās formalitātes saitībā ar dokumentāciju
- sakārtosim ar nodokļiem saistītos jautājumus (PVN, ievadmuita)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vispār jau FOB cena pēc muitas terminu skaidrojumiem ir preces cena, kuru veido preces vērtība, ieskaitot transporta un apdrošināšanas izmaksas līdz Latvijas robežai. Pasūtot lielāku kravu, vienas vienības cena samazinas. Poli pasūta ļoti daudz.
Krāpšanās veidi ir ļoti dažādi. Tu pārskaiti naudu, pārdevējs pazūd ar galiem. Tu pārskaiti naudu, pārdevējs turpina ar tevi kontaktus un sāk veikt preces izsūtīšanu. Tu saņem preci, un konstatē, ka tur nav tas, ko biji pasūtījusi. Tu prasi pārdevējam, kāpēc es saņēmu citu preci. Viņi atbild, atvainojiet, mēs par to neatbildam. Sazinieties ar piegādes kompāniju, ar kuru mēs sadarbojamies. Beigās būsi pazaudējusi laiku un naudu.
Pirms veic jebkuru pārskaitījumu uz Ķīnu, pārliecinies par tās esamību un darbību. Izmeklē visu un izrakā piln;igi jebkuru informāciju ko tev sniedz pārdevējs. Ja atrodi, ko aizdomīgu, aizmirsti par sadarbību ar šo pārdevēju. Viņiem jautāt vairāk neko nevajaga, jo viņiem uz visu ir sagatavotas attrunas.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.