Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Cuba

+10

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1849 skatījumi

Saņēmu tiesas pavēsti par skatīšanu 2011.g 13.spet.Šo 5dien zvana no tiesas un saka ka kļūda,skatīs 2010. Ko darīt?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Neesmu paspējis sagatavot visus dokumentus un pierādījumus. Ļoti savāda rīcība no tiesas puses- mutiski paziņot ka kļūda un ka tiesa ir šo pirmdien. Piekam,cik saprotu tā bija tiesas palīdze, uzvedās telefonsarunā ļoti frivoli, kas man liek domāt par kādu speciāli pielaistu kļūdu ar tiesu datumiem.


Vai vispār iet, vai neiet? Vai tiesai nebija pašai jāpārliek datums šīs kļūdas dēļ ?

Man doma ir iet, bet rakstiski sagatavot prasību par lietas skatīšanas pārcelšanu, sakarā ar to ka kļūdas datuma dēļ, neemsu paspējis sagatavot pierādījumus.


2.Kā jāformē liecinieku līecības ? 2 fiziskas personas var aprakstīt situāciju. Pie notāra, vai viņu teksts uz papīra un kā pielikumi pie mana iesnieguma ?


p.s. esu ekonomists, ne jurists :)

Pirms 14 gadiem

Tnx par atbildēm, bet pievērsiet uzmanību manis minētajiem datumiem. pavēste man ir ar 2011.gada 13 septembra datumu !!! Vakar 10.septembrī ap plkst 16:00 man zvana tiesu palīdze un saka ka tai pavēstē ir kļūda - nevis 2011, bet 2010 jābūt un ka tiesa ir pirmdien !!! Esmu nepoņatkā, vai tad tiesa vispār var notikt ja šāda kļūda pielaista un vai pietiek ka man mutiski pasaka, es saku, dēļ šī kāzusa esmu nesagatavojis visus pierādījumus, karoče domāju iet un lūgt atlikt tiesu tikai dēļ šīs

Cuba, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja pavēstē 2011. gads, tad gaidi 2011to. Mutiska saruna pa telefonu neko neizsaka, lai atsūta pavēsti ar pareizu laiku.

pirms 14 gadiem  

Cuba, pirms 14 gadiem :

Nu ok, tas itkā loģiski un saprotami.

Bet iedomājies ja tā tiesa 1dien notiks, manis tur nebūs, tiks pielemts HVZ kas un tad man vienas problēmas vietā būs 2 vas

1- Pierādīt savu taisnību
2. Pierādīt ka tiesas le'mums ir nelikumīgs, dēļ datumu "kļūdām"

Vot nevar usaprast ko daŗit iet vai nē, jo pavēsts ir par 2011.....un cita datuma papīra formā man nav pagaidām

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tiesas pavēsti ignorēt nedrīkst, jo par to LR iestājas civilatbildība un tiesa var arī pieņemt lēmumu Jūs nogādāt tiesā piespiedu kārtā. Ja neesat paspējis sagatavot savu aizstāvību vai pierādījumus, tad Jums ir visas tiesības lūgt tiesu atlikt, kā pamatojumu pievienojot veco pavēsti un izklāstot lietas apstākļus.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Un visus lūgumus uz termiņu maiņu tikai rakstiski!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Protams, ka tu drīksti palūgt atlikt tiesu, bet lūgumam jābūt pamatotam, lieciniekus tu vari uzaicināt, tikai tiesa tev par to jābrīdina, kā ir ar notāru, nemāku komentēt, notārs jau tikai apstiprina to, ko jūs tur vienojaties savā starpā, es jau varu iet un gvelzt visādas muļķības, notārs apstiprinās tikai to, ka es to teicu. Manā skatījumā ir tiesa, kas nopratina liecinieku un izvērtē, cik daudz ir taisnība no teiktā, jo apsūdzētājam arī jādod iespēja aizstāvēties.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.